moge zrobic ale 2 os brakuje
Wersja do druku
nicki bywaja mylne :D Pania Andrzej :)
Mod Maksiu to że czatu nie mamy to wiemy, może byś się dowiedział kiedy czat wróci!!
a taki okret wojenny ^^
hahah to juz wiem o kogo chodzi :P ale niestety nie ma jej :P ale przekaze jak wroci :D
^^ to jak nie ma to i czatu nie bedzie ^^
no takie jest bb tu same problemy a Oni zamiast pracować nad tym to uruchamiają beta testy innej wersji tso :D zamiast dopracować ten produkt to dadzą nowy żeby więcej kaski wyciągnąć z jednego tytułu:D
:)
dawno pisałem, że olac to towarzystwo, napisałem do jednego z mod-ów, do dzis żadnej odpowiedzi, totalnie olewaja wszystkich, ważne, żeby tylko kupowac w sklepiku
jak otworzyc okno pomocy skrotami klawiszowymi?
tak samo jak zamknac tylko odwrotnie ^^
dam 1k granitu za 100k chleba handelek
2 loty w prochu zaliczają wszystkie osiągnięcia ryba na wadze:)
handel dziala jeszcze , wiadomosci tez dochodza . Ale do serwera nima dostepu i brak zakladek / Juz pomalu mam dosc tego ciaglego zamieszania , ciagle jakies problemy i zero odpowiedzi ...... Pozdrawiam wytrwalych graczy :)
nie goraczkuj sie wakacje sa ^^
moze BB na urlopie
zapodajcie sobie jakis mjuzik dla relaxingu ^^
Dziala;)
Brak czatów :) LUBIĘ TO :) dla mnie to nie nowość :) a Wy przyzwyczajajcie się :)) Ja już przywykłem.
ja dzis juz jestem bardzo relaxxxxx....... bylbym bardziej zdziwony gdyby wszystko bylo z gra ok.......
i nie dziala;/
jest juz ...... :)
witam. Ja od 7 rano nie mogę wczytać mapy. Cały czas próbuje i zero reakcji. Nie wiem co jest grane!
i oddali Turisme żonę...czat wrócił :-)
i znowu to samo, czat nie działa ... czy nie można wreszcie tego naprawić ?
Witam. Dostalen ban za multikonto ale nie mam drugiego konta. Pewien gracz zglosil mnie bo podejrzewal ze jestem innym graxzem z mojego serwera, który reczywiscie multikonto mial. Nigdy nie mialem multikonta i nie zamierzam miec, czatu nie widze, ale jezeli pisze ze ban za multikonto to nie wiem czemu czat nie dziala. IP mozna sprawdzic i bedzie sie roznic i za multikonto nie powinienem dostac bana. Jest szansa ze jezeli jestem niewinny to odbanuja mnie?
tylko support
Ok support. Tylko czy mam szanse na odbanowanie nie wiem czy IP beda sprawdzac czy jak ale zcy istnieje taka szansa