jak nie mozna grac, to mozna.... co innego, kawa z rana jak , śmietana:)
Wersja do druku
jak nie mozna grac, to mozna.... co innego, kawa z rana jak , śmietana:)
tradycja konserwa zaczęła sie o godzinie 8 rano :))
Prawda jest taka że z takim podejściem grona BB do graczy wielu z tej gry zrezygnuje.
Poślizg w przerwie można zrozumieć ale jak znam życie to i tak po uruchomieniu zamiast być lepiej będzie gorzej a to staje się irytujące.
sprawdzam
i jeszcze nie działa?
Obstawiamy o której gra zadziała ? ja stawiam na 13 :)
no wreszcie mozna sie zalogowac 08.52 15.04.2014
złota góra chodzi
:)
Działa
8:53 gra :)
Złota działa, miłej gry ;)
Napisane jest wyraźnie godz. 8:00 czasu polskiego a jak widzę to jest już prawie 9:00. Nie wiele mnie jak i innych obchodzi jakim czasem posługują się na serwerze.
mogli pisac, ze skonczy sie ok.9 a nie 8 ;)
działa a już myślałem ze tak po prostu muszę pracować :D
chodzi jak chodzi wpuszcza ale nie łąduje
czasem zimowym :P
ciekawe co tym razem nie bedzie dzialalo jak powinno.
moze wykrzykniki znikna z białych zamkow?
a co w zamian? :)
Konserwacja przedłuży się do 7 dni. O zmianach będę informował.
BB Teromort
anulowali zadania gildii !
Narzekania i marudzenie nic nie zmienią, taka jest prawda...
Każdy malkontenci i większość nadal gra. Mało tego - wielu także płaci! :/
Ok, fajnie, że gra, tylko po co marudzić w takim razie? Wiemy jak ta gra wygląda, przywykliśmy do, łagodnie mówiąc, marnej jakości technicznej i komu to nie wadzi, to i gra. A komu wadzi, zawsze może odejść... ;)
Swoja drogą jedynym sposobem żeby zaostrzyć "sposób zwracania uwagi na problem" byłoby jak myślę masowe rezygnacje albo przynajmniej nie kupowanie klejnotów!!! Też na masową skalę - przynajmniej cały serwer jednocześnie... Ale to wydaje mi się mało prawdopodobne.
Prawda jest taka, że dopóki gra daje jakiekolwiek zyski, to nie pomogą żadne ochy, ahy, kpinki ani docinki. Narzekania i krytyka też ;)
ja nie kupuję i mam 45 lvl i jakoś grać się da :D wetka mam z eventu, inne superbudynki też..
a u mnie trwa do dzisiaj, od 17.00 nie moge sie zalogowac do gry, dramat. chyba dam sobie spokój z ta gra, zbyt często się to powtarza
Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
Co jest grane znów konserwacja ??
Kurcze... przepadnie mi premia za codzienne logowanie... A na dodatek miałem chętkę na wykonanie jakiejś przygody... ech... trzeba czekać... może coś zrobią do 9
Mi się udało zalogować do gry. Wyczyściłem dane przeglądarki tylko.
Coś wam przeglądarki nie działają, nie ma żadnej konserwacji, wszystkie serwery pracują.
Sprawdź, czy po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki internetowej - cache i przelogowaniu strony, problem nadal występuje, lub użyj innej przeglądarki.
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają.
Od 3 h nie mogę się zalogować- totalna lipa
Ktoś zegarka nie przestawił, przerwa techniczna w pL miała być do 3:30 a jest 4:21 i dalej konserwa!
No ja zero informacji o konserwacji i na dodatek jeszcze nie da się wejść a niby od 3:30 można ehh Dno
konserwa dalej trwa?
no chyba tak - nie można sie zalogować
lol u mnie też niema pewnie to od 2 do 3 godziny po południu