Wicia co ty za czarne myśli od rana:)
Wersja do druku
Wicia co ty za czarne myśli od rana:)
żeby mi nie zarzucono że nabijam posty co tylko raz sie przywitam z szefową , cmok anolka
Łojej cukrowo się tu robi (cmoki i inne) ale witek1967 trochę optymizmu albo chociaż realizmu (czekają nas prezenty i jeszcze więcej desek)
Zaraz będzie komunikat " Nie ma eventu - prima aprilis biedne durnie" i krew zaleje fffffffszysssko :D
no zakwitnąć można...żadnej odpowiedzialności...i tak co tydzień...
no ile można czekać premki mi się pokoncza kopalnie wyczerpią znowu będę musiał szukać wszystkiego:(dzień jak co dzień :( ale żeby takie opóżnienie
Czyżby kury jeszcze jajka znosiły?:]
hhahah że też ludzie za to odpowiedzialni dalej maja prace :/
10:14 a konserwa nadal się konserwuje, no cóż i czemu mnie to nie dziwi?
może i jeszcze znoszą kury jajka a inne jeszcze wysiadyją by kurczaczki mogły się ganieć z królikami po wyspie:)
a BB czyta i się śmieje
Dobrze, że swojej nieudolności potrafią się chociaż śmiać :)
Kto wynalazł konserwy?
- Radziecki uczony Puszkin!;)
O kolejny suchar, pisz tak dalej to zaczniemy mieć susze :O
Że też nigdy im się tak nie spieprzy że np. można doładować omniziarnem kopalnię diamentów :/
nic dodać nic ująć ..przerwa, konserwa, przerwa,konserwa...gram przez takie problemy coraz mniej , a obecna sytuacja utwierdza mnie w przekonaniu, że czas się chyba pożegnać z TSO ,to jest już śmieszne, nie tragiczne nawet .
"...Prace konserwacyjne nadal trwają, najprawdopodobniej zakończą się około 12:00 czasu polskiego. Gdy pojawią się dalsze informację, bezzwłocznie o tym napiszę...." i ciul mozna zrobic browara
Nie mogę się zalogować! Długo jeszcze potrwa ta konserwacja?
Yop, można iść przewietrzyć makówki
Czy wiadomo już czy obecna przerwa konserwacyjna będzie wymagała dodatkowej przerwy konserwacyjnej?
Bo nie wiem czy przedłużona konserwa liczy się już jako konserwa konserwy czy to jest jeszcze pierwotna konserwa, która będzie wymagała konserwy?
Może oni nie potrafią czytać?
Całość trąci brygadą IT z koziej wólki i specjalistami ds srarketingu z wyższej szkoły wciskania kitu.
Tzn, jasne że wypadki się zdarzają i może mają tępego project managera który nie potrafi policzyć ile będą się wgrywały aktualizacje na serwer - to się zdarza świat jest pełen takich spryciarzy. Ale to że nie ma oficjalnej informacji jest takie oh so polish.
Zapraszam do wypowiadania się i oddania głosu w ankiecie.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...onserwacyjnych
Aktualizacja (10:29):
Prace konserwacyjne nadal trwają, najprawdopodobniej zakończą się około 12:00 czasu polskiego. Gdy pojawią się dalsze informację, bezzwłocznie o tym napiszę.
BB_xaar
he he dobre
W takim razie wyłączenie eventu też powinno zostać przeniesione.
A ja ostatnio zacząłem na poważnie myśleć o zakupie klejnotów żeby się szybciej rozwinąć - ale dzięki dzisiejszej akcji już mi przeszło :D
Hahahaha wiedziałem, po prostu wiedziałem, że będzie temat z żalami. To takie polskie...
nie płaczcie tyle:) dostaniecie w przeprosinach klej i 200 marmuru;d
"...najprawdopodobniej" - nic nie będzie działać:)
Niestety to nie kawał
To kawał, konserwa będzie do 15 :O
Będzie zabawa , będzie się działo ;D
Miały być jaja no to są :)
Ekipa BB zapomniała, że ma dzisiaj egzaminy:"Szóstoklasiści piszą dziś sprawdzian". Jak wrócą z egzaminów to skończą konserwacje. Został tylko BB_xaar, który egzamin pisze dopiero w przyszłym roku
BB nas uwielbia i dlatego chcieli nam zrobić fajny kawał i zrobili że dziś przerwa od tso ;)
Oj zaczęło się pewnie obgryzanie paznokci i klikanie na Start ;D a tu takie jaja , ha,ha,ha ;D