nie dziala
Wersja do druku
Tak, a polski ma opcje rosyjskiego;)
Są też serwery angielskie, po angielsku tylko. http://www.thesettlersonline.com/en
Spiskowa teoria o strzelbach, miksturach i KZE jest najfajniejsza :D stawiam na to
Heh - niemiecki rzeczywiście bez zarzutu - po co Europie Polska? Najlepsze pole testowe, bo i tak oddadzą je Rosji:)
Utrudnienie związane z logowaniem
Drodzy Gracze,
o utrudnieniach związanych z logowaniem już wiemy,
informacja została przekazana do techników.
BB_xaar
2 lata a jakby się grało na becie ...... dzięki BB
thordis - dzięki:)
chyba sporo osób się wbiło na europejski, bo nawet kolejka logowania funkcjonuje:) Rezygnuję z PL i gram w totalnie starym klimacie, kiedy PL wersji językowych nie było. Mniej frustracji i przynajmniej z sentymentem - polecam "staruszkom" :)
Tragikomedia, ile można mieć cierpliwości dla niekompetencji twórców? Zamknijcie w końcu ten badziew,nie róbcie nadziei graczom,że bedzie lepiej, bo lepiej już było. Czas przyznać się do porażki i przyznać się, że projekt TSO przerósł możliwości ich tworców. Im dalej, tym gorzej. Jakich granic sięga obojętność BB wobec graczy?
A czyściliście ciasteczka w przeglądarce ?
a ja nie
Tak, czyściłam ciasteczka, resetowałam kompa, próbowałam kilku przeglądarek.... i guzik. Jak nie działało, tak nie działa. Więcej, drugi lapek dziś wrócił z naprawy, chodzi jak nowy - z niego też próbowałam (a miał wszystko wyczyszczone, jak to z naprawy, żadnej historii, żadnych ciasteczek) - i też bez skutku. Po 17 się zaczęło, teraz 21... Brak słów....
z łaski swej mogliby się chociaż odezwać co się dzieje
ale jaja usunąłem ciasteczka i ruszyło
nie dziala://// no ilez mozna???
.. i wszyscy po cichu wyczyścili ciasteczka....
Ciasteczka WSZYSTKIE zeżarte i nadal kicha :(
Proponuje wpisać w googlach settlers i wybrać Gra a nie strona główna i tam sie logowac...
Mnie to pomogło. :D
PS. przekierowanie powinno byc na thesettlersonline.pl
Mnie nie :( Dalej nie mogę.
...a premium ucieka......
Jak większości ciekawe czy oddadzą czas za przygody
BB_Xaar umiejętnie dawkuje napięcie:
"Aktualizacja (20:59):
U części graczy utrudnienie może nadal występować. W niektórych przypadkach może pomóc usunięcie ciasteczek (tzw. cookies). Sytuacja jest nadal analizowana.
Aktualizacja (21:45):
Utrudnienie może nadal występować, technicy pracują nad rozwiązaniem."
Jak rozumiem praca techników zakończy się wraz z rozpoczęciem konserwacji. Czyli w najlepszym przypadku zaloguję się do gry jutro. Konserwacja zapowiada się na tę z rodzaju skomplikowanych, więc jej wyniku tez być pewnym nie można.
nie denerwujcie się : to jest konserwacja przed konserwacją i jeżeli technicy pracują to nie należy im przeszkadzać, odpoczywają dopiero podczas kopnserwacji , aby być sprawnym i silnym podczas poprawek po konserwacji ,powinni dostać talerz magicznej zupy
Bardzo proszę o informację, czy problem nadal występuje.
Wygląda na to, że technikom udało się wyeliminować przyczynę problemu, przynajmniej dla części graczy.
Występuje. Nadal nie mogę grać :(
nic się nie udało
ciastka zjedzone , kawa wypita i czas iść spać
Pisałam wyżej - czyściłam. Próbowałam z dwóch kompów i kilku przeglądarek. Nie działa.
U mnie to samo, gratulacje BB, tym razem poszliście na całość.....
jak dadza komus bana to i tak sie skonczy przed koncem konserwy koserwacji konserowanej
a w d*** mnie pocałujcie :( mąż na innym serwerze gra a je tracę :(((
dlaczego inni grają a inni nie jaka jest przyczyna chyba mozna otrzymać jakąś sensowna odpowiedź czy jest z tym jakis problem
nie działa
Pamięć podręczna po stronie serwerów została wyczyszczona, jeśli ktoś ma nadal problem z zalogowaniem się, wyczyszczenie cache przeglądarki, ciasteczek (tzw. cookies) i historii przeglądania powinno pomóc.
Ciekawe kto mi zwróci 100 klejnotów, które miałem dzisiaj dostac...
Beznadziejni Ci wasi technicy , po prostu PARTACZE z bb dalej nie da rady się zalogować zaraz konserwa a teraz jak mam wrzucić kosze znajomemu który płaci z góry jak wyłączyć produkcje złota nie wspominając o kopalniach złota na 5lvl które się pozawalają. Jak skończyć przygodę do której zaproszeni ludzie pewnie piszą że jestem ściemniacz .Normalnie bajka czas najwyższy poszukać czegoś czym się nie zajmują PARTACZE z bb
No i mamy utęskniony 51 level. - death
nie pomaga, dajcie spokój już tym ciasteczkom, może coś mądrzejszego wymyslicie
Proponuję zainstalowac CCleaner, zrobić analizę i potem czyszczenie. Usuwa wszystkie pliki tymczasowe, ciasteczka itp. Robi to lepiej niż sama przeglądarka tylko w opcjach nie zaznaczajcie czyszczenia haseł jak ma ktoś pozapamiętywane :)