dobra uspokójcie się. Po co kłócić się między sobą, skoro można skupić się na BB :P
oczywiście żartuję, bo zaraz dostanę bana za prowokowanie forum :D
Wersja do druku
dobra uspokójcie się. Po co kłócić się między sobą, skoro można skupić się na BB :P
oczywiście żartuję, bo zaraz dostanę bana za prowokowanie forum :D
To ja musze być jakiś dziwny, bo swoich znajomych z różnych gier mam na fb i innych stronach i komunikatorach, więc upadek tso czy innych jakos by nie wpłynął na moje znajomosci;p
To może ja zapytam... Czy ktoś zdradzonego robi?:D
Ciągle mam lota w wiki na wymianę :)
Jedyne co na chwilę obecną wiem, to BB zostało poinformowane o problemie i od jakiegoś czasu technicy już pracują nad przywróceniem czatu dla serwera Nowa Ziemia.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
O.o Zakręcony w końcu jesteś :) Dziękujemy za jakąkolwiek informację :) Czy wiadomo kiedy przywrócą?
ta pewnie się okaże że poprzednia konserwa coś tam zepsuła i będą musieli przywrócić znowu :D
cz0rcik: Na ten moment nie znam szczegółów, jedynie tyle udało mi się dowiedzieć od BB.
swirek21: Serwer rozmów nie jest powiązany z serwerem gry. Gra jedynie jest odpowiedzialna za wyświetlanie czatu.
Warszawa2012: Nic więcej ponad to co wielokrotnie zostało napisane nie wiem. Skrypt uruchamiany jest codziennie w nocy w godz ok 3-4.
dykteryjka: Z tego co wiem to problem pojawił się dopiero dziś.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Zakręcony jakbyś czegoś więcej się dowiedział to będę wdzięczna za przekazanie informacji :)
Green wolne mam od czego? od g1? coś Ty :P szaleje na forum i na gg :D tak łatwo nie dam o sobie zapomnieć :D
dykteryjka Ty lepiej na gg odpisz, a nie tutaj siedzisz i udajesz, że mnie nie pamiętasz :P
troche to dziwne że padł serwer odpowiedzialny za rozmowy TYLKO dla 1 świata/serwera , hmm
i to po tym jak Jarpen sie przywitał :)
loot w byku za 1700m - rybka na wadze;)
i ja konsekwentnie lota w wiki wymienię, pisać na PW :)
Serwer rozmów już działa.
działa