Dajcie im szansę, niech nie pracują we stresie, czytając forum :) Można pierogi ugotować albo placki usmażyć jak pisało powyżej :)
Wersja do druku
Dajcie im szansę, niech nie pracują we stresie, czytając forum :) Można pierogi ugotować albo placki usmażyć jak pisało powyżej :)
hm to w co teraz gramy:)
Ale o so chozi? jest git spotkalem sie wreszcie z żonka :P
rozumiem ze koło 11:30 było to "teraz" z napisu
"Dodatkowa przerwa techniczna
Start: teraz
Czas trwania: około 90 minut"
a te 90 minut trwa nadal juz od 5 godzin :>
stawiam 100 dyniaków, że w ramach rekompensaty.... NIC NIE OTRZYMAMY, albo coś MAŁO WARTOŚCIOWEGO.... bo tu jak zawsze mi piszą, u nich wszystko jest OK, to tylko u mnie coś nie tak, więc proszę wyczyścić ciasteczka, zmienić przeglądarkę, czy wgrać nowe sterowniki....
i dalej nie wiem o so chozi...
w następnym mailu dostaniesz "spróbuj wyczyścić cache"
Nie wiecie najważniejszego :) rekompensatą za przerwy będą silosy :)
dostaliscie okazje zeby sie wyciszyc przed dniem Wszystkich Śnietych a wy tu halasujecie....
Raczej 50 kamienia i 50 desek iglastych ;) to do nich bardziej podobne :D
zamiast wysylac sms brac po dychaczu i wbijac do baru zobaczycie jak smakuje napitek z nalewaka a nie z opactwa :P
pokować znicze jutro rajd po nekropoliach :D
Kurna ale ja chcę grać a tu takie dziadostwo odwalają!! Gratki dla BB!! Proponuję następujący wątek w dziale pomysły i sugestie: Zwolnić tych co odpowiadają za nowe wersje gry, gdyż w innych grach się to nie dzieje. Tam finalna wersja się nigdy nie psuje a tu proszę: BETA wiecznie żywa :)
Człowiek wraca z pracy, a tu czarna DziUPlA. Chłopaki, jak Wam nie działa, to [uwaga spoiler!] przestawcie czas serwera na zimowy!
ide w kime obudze sie wszystko wroci do normy :P
pojade po browce i obejrze jakis film
a tso bedzie czy nie bedzie wisi mi to...
bedzie to moze trzasne jakas przygode nie bedzie przytule sie do kobitki :p
wiecie moze kiedy maja odpalic serwery ??
podobno jak od magicznego "teraz" minie ok 90min
juz na serw wszedlem
Ja już nic nie pisze bo wszystko byloby niecenzuralne ..... , ... ... . .... ....... to tyle w tym temacie .
teraz jest teraz - działa...
... i znowu niestety miałem rację, zaczynam się czuć jak jakiś prorok, cy cuś :D
... to co tym razem spieprzycie panowie fachowcy z BB ?
Pojawił sie Golemk,straciłem dwa dni i materiał marmur na 60k serca,kto mi za to zwróci,marmur kupywałem wszedzie?Golem ma od nowa 60k zycia,trud,czas i surowce poszły na marne.
Kuzwa zamiast te przerwy poprawić grę to chrzania ją, pełno błędów jest! Niech zrobią w nocy 1 porządna konserwę a nie przeszkadzają tylko.