PvP planowali na rok 2012 .... wiec juz ponad rok opoznienia :PCytat:
Pamiętajcie że na rok 2013 zapowiadaliście PvP więc zostało Wam nieco ponad 2 miesiące
co do zabawy w ten ''Mega'' budynek to sprobuje sie w pelni wypowiedziec
niby adresowany do wysokich leveli ale ... ja nie potrzebuje milionow desek skoro cala wyspa upnieta a jesli nie to potrzebuje tylko granitu , nie potrzebuje sadzic milionow drzew, skoro wiekszosc graczy specjalnie ogolocila wyspe by szukac tych smieci co daliscie ostatnio, nie potrzebuje SuperSmolarza bo przeciez nie wyrobi sie z drewnem by go napedzic to samo ma sie z tartakiem egzo ...
tym co oferujecie w tym budynku to tylko wydanie masy zasobow za ktore towary robione przez niego sa albo bezuzyteczne albo ich koszt chory , sprzedajac ten sam towar na handlu moge sie zaopatrzyc w deski/wegiel na najblizsze 5-10 lat gry ... jedyne co oferujecie to frajde z mania jakies wielkiej(czyt rozmiary) budowli kolekcjonerskiej .... mam nadzieje ze zapowiedziane kolejne budynki beda przydatniesze ...
poza tym mam rozumiec ze system badan idzie w zapomnienie jesli chodzi o wyspe jako calosc czy co ??? skoro takie dziwne budynki sa oferowane ??
wiecej pytan jak odpowiedzi ....pomijam fakt ze ciezko potestowac budynek jesli sie nie ma zasobow na testy
pozdr