-
1 załącznik(ów)
-
-
-
-
-
-
^^ Kasper-ek jedno zdjecie na ponad 90k balonow nie ukazuje zadnego konta, to jak masz mozliwosc powtorzenia to popraw, awatar gracza powinien byc rozpoznawalny. Tak poza tym gratuluje.
-
1 załącznik(ów)
Wynik osiągnięty dzięki Tan_Yossa :)
-
-
-
-
-
Dzieki, dorzucone, zachecajmy mniejszych graczy do pokazywania czegos, zalozenie jest utrzymac liste 100 graczy a dotad nie doszlismy do 40 nawet. Kazdy kto wrzuca nawet mala ilosc balonow powinien sie pochwalic, jest duzo miejsca, a gramy wszyscy w jednej druzynie.
Mam mase nagrod niespodzianek dla graczy z Kolonii, czesc jest ograniczona poziomami gracza, czekaja nagrody od anonimowych sponsorów dla mlodszych graczy co przyłącza sie do zabawy. W odróznieniu od BB potrafie opublikowac jasne kryteria, ale jeszcze dajcie dzien lub dwa do wyklarowania bo nagród przybywa i troche kryteria przesuwamy (ja w uzgodnieniu ze sponsorami)
Jak ktos chce byc wylaczonym z nagradzanych to tez piszcie, dotad jeden, silny gracz sie zrzekl nagród i ja tez od poczatku zakładam że nie robie tego dla nagród.
-
dopiero dzisiaj zobaczyłem ten temat na forum
niewiele tego ale zawsze coś
http://img824.imageshack.us/img824/7324/c1j5.jpg
-
Wszystko sie liczy, kazdy jeden co pcha z nami ten wózek. Witaj w druzynie Ilkazar :)
-
balony wrzucam od poczatku eventu, tyle na ile gospodarka i czas pozwala:)
-
1 załącznik(ów)
-
Balony wrzucam cały czas- nie po to, żeby się chwalić ilością :) ale rozumiem, że niektórym jest potrzebna taka motywacja:)
-
Wszystko dla dobra serwerów.
-
1 załącznik(ów)
-
-
-
-
czyli dzsiaj koło 40k zrobiłem tylko :)
Złota góra walczymy cały czas :) nie jesteście sami do boju :)
-
Balony z serwera Kolonia
Niestety dopiero teraz tu trafiłem ale lepiej późno niż wcale:)
-
2 załącznik(ów)
-
-
1 załącznik(ów)
-
1 załącznik(ów)
KOLONIA walczy - trochę późno tu trafiłam:o
-
-
Witajcie w druzynie :)
Mamy jeszcze sporo czasu do robienia balonów. Monóstwo ludzi nas wspiera, którzy nie zdązyli jeszcze tu sie wpisac z braku czasu albo skromnosci.
-
-
-
1 załącznik(ów)
-
-
-
Juz dodane, mysle ze wieczorem bede mogl opublikowac czesc osiagnieć z listy nagradzanych niespodziankami po zakonczeniu :)
-
1 załącznik(ów)
-
-