Również nie mam pewności, więc nie wiadomo co się bardziej opłaca. Wysyłać teraz i liczyć na to, że wysłane balony zmieniają wykres. Lub zostawić je na koniec i liczyć, że dostaniemy coś za nie.
Wersja do druku
I co sivy, tylko 200k wyslales co to jest mi powiedz? przzez tten caly czas?
nie Hajduk,to było z 2 ostatnich dni-jak chcesz mogę ci wkleić kolejne bo 100k balonów czeka na wysłanie ale zgodnie z umową ślemy o 20:00 i kolejne 130k czeka w gwieździe na przerzut do mag i wysyłkę,wkleję ci screena jak poślę,pokażę ci to w wiadomosci od systemu że przekazano,obłożenie obecnie mam w MP na kolejne 17h z zającem i ludzie z innych Gildii ślą wodę za free by móc dalej klikać-nie powiem,jest to żmudne i drażniące bo sporo tego przerzucania i klikania ale jak trzeba to trzeba:) bo w kupie siła i razem można wiele:) nic nas nie złamie i klikać będziemy do samego końca!
Hajduk!
Jeżeli z ciebie taki Kozak, to poproszę załóż konto na s3 i zacznij produkcje balonów!
Z twoich tekstów wynika, że od razu wbijemy 200% w jeden dzień.
P.S. Tylko jak już założysz konto, nie wklejaj na globalu, pomocy i handlu całych stron z wikipedii co 5 sekund.
P.P.S. Ten post jest tylko żartem (jakby ktoś nie załapał).
P.P.P.S. Pozdrowienia dla s3 i s6.
Hajduk nie chcialo mi się ale skoro obiecałem to masz:) dziś wieczorem kolejne wysyłki będą-niestety nie mogłem wysłać o 20 dlatego poszły później ale dzisiaj powinno się udać posłać o wskazanej porze:) jak chcesz to skomentuj:)
Pozdrawiam Słoneczny Gród a szczególnie wszystkich dmuchających:) razem damy radę!
Spoiler
i kolejne już o wskazanej porze:)
Spoiler
OHOHO Hajduk. O co być tu zazdrosnym?!
Robisz najwięcej hałasu, zamiast pomóc - jeżeli wymagasz od innych, daj sam przykład i wklej scrren shota z przesłanych balonów /pokaż na co cię stać poza trollowaniem, biznesem na grze i ocenianiem innych/ ;>
Pozdrawiam Słoneczny Gród i dmuchajmy balony dalej ;)
Do 100 % niewiele nam zostało, więć trzeba wiecej balonow dmuchać, a mniej gadać :) Jak się zmobilzujemy to uda nam się skoczyć oczko wyżej w rankigu.
Pozdrawiam graczy z Doliny Odkrywców i ze Słonecznego Grodu - wszystkich producentów balonów i tych co przekazuja premie i surowce:)
Jedziemy,jedziemy:) jak do tej pory mnie się udaje wysyłać 102k balonów dziennie ale zasoby się kończą a hieny odpuścić nie chcą niestety.Pozdro wszem dmuchającym i premiującym:)
sivy-devil jest jedyną osobą która wysyła balony na S6!
xd Hajduk hahahaha ty mąciwodo xd
Jestem z s3 - widać to na tej fotce co Hajduk zajaca sprzedaje - ma mnie w znajomych ^^
Zespuje ci Hajduk mącenie - Hajduk naprawde dużo robi balonów tylko lubi temu zaprzeczac :P
S6 fajnie że działacie my też robimy ile się da ci co lubią zabawę :) Mam nadzieję że uda nam się dobić 150% a może jakimś cudem i 200% - pamiętajcie to zabawa i pokażmy reszcie że można mimo wielu przeciwności i wielu, którzy potrafią tylko gadać i narzekać zamiast działać - my ekipa robiąca balony się liczymy - reszta to pikuś przez duże P
Pozdrawiam s3 i s6 :)
I bardzo dobrze :) Jestem ciekaw konsekwencji:)
Ps. Jesteś bardzo naiwny skoro uważasz że wszyscy będą siedzieć cicho jak ich obrażasz, ja tylko zareagowałem na koleją twoją wypowiedź. Bardzo mnie cieszy fakt że twój iloraz inteligencji pozwala ci czytać wiadomości ze zrozumieniem - jest jeszcze promyk nadziei dla ciebie :D
oj dajcie już sobie spokój, najważniejsze że już w poniedziałek powinno być nabite te 100% i pierwsze i najlepsze moim zdaniem nagrody wpadną ;) A tymczasem zapraszam wszystkich ze Słonecznego na nasz serwerowy konkurs letni z nagrodami
Amen
hehe,ja wkleiłem jedynie dlatego że obiecałem bo mnie nieco zdrażniło pomówienie że S6 nic nie robi:)
to była jedynie namiastka bo całe S6 pracuje ciężko na wynik i myślę że nie wypadamy najgorzej obecnie w ranku-niewiele nam brakuje do 100% i wierzę że jesteśmy w stanie osiągnąć 150% i tego sie teraz trzymajmy! Nie odpuszczajmy tak jak to zrobił S1-dmuchajmy do ostatniego dnia eventu a jestem pewien że 150% osiągniemy:)
Pozdrówka wszem dmuchającym i buffującym bo tylko wspólnym wysiłkiem można osiągnąć sukces:) A to tylko zabawa-tych surek z kompów nie wyciągniemy:)
Ukulaliśmy 100%, szans na 150 nie widzę... :(
Jak zepniemy poślady to damy radę:) 150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca:) także jedziemy,jedziemy!!!
Tak, prześcignijmy s1, wskoczmy do TOP10. Mamy to wszystko w zasięgu :)
My dalej dmuchamy. Z tymi przed nami idziemy praktycznie łeb w łeb :) Trochę wysiłku i 150% jest w zasięgu możliwości.
nic nie robicie i j eszcze macie pretensje do innych ze przegrywany szacznaijdneci zecos robic a nie gadaci e bzudtyry
Hapla papla Hajduk-chcesz coś pisać-pisz poprawnie a nie jakieś bohomazy tworzysz.
Dmuchamy,dmuchamy!!! 150% jak nic w zasięgu-to nic że nagroda za to niewielka,liczy się chęć:)
Witam
Niestety nie mam zbyt wiele czasu na grę i dopiero wszedłem na forum i czytam, ręce opadają jak zawsze przy evencie.
kochani normalnie masakra ze by dopiero 100% wbić nie wiem do kiedy jest ten event ale kilka dni jeszcze zostało, czy naprawdę tak ciężko sie zmobilizować ja sam oddałem parę kk surki i nie płacze, wiem że to celowe zagranie ze strony bb że by Nas wyczyścić z surowca ale to TYLKO GRA.
mam taka propozycję dla słonecznego kto od dzisiaj liczac do końca eventu przekaże najwięcej balonów dostanie następujące nagrody
1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
2 miejsce 10k monet
3 miejsce 5k monet
4 miejsce 2k monet
5 miejsce rezydencja
6 miejsce rezydencja
7 miejsce rezydencja
8 miejsce rezydencja
9 miejsce rezydencja
10 miejsce rezydencja
każde kolejne miejsce będzie nagrodzone w wysokości 100monet
LANNISTER jeżeli to problem ze w tym wątku to napisz pw, przeniosę
pozdrawiam
Mr_SOLAR
ps. jeżeli ktoś by był zainteresowany że by pilnować tego konkursu że by zaraz Polaczki nie wymyslili to zapraszam na pw
jak Ktoś chce dodac nagrody mile widziane
Witam,
dorzucam do puli 10x rezydencja -> po jednej dla miejsc od 4. do 14.
pozdrawiam
Paweł
Fajnie, że chcesz pomóc ale nie wiem czy to coś da.
Fajna sprawa a co z osobami co nie robia balonów a zasoby wszystkie oddaja i tylko pare sztuk oddaja?
na takie konkursy za późno już,teraz dmuchamy ile wlezie i to tyle,nawet 110% będę odbierał to jako sukces gdyż oznacza to że jakaś część ludzi chce się bawić a nie tylko kisić wirtualną nic nie znaczącą surkę!
Witam , chciałabym poinformować wszystkich że w dniu dzisiejszym zakończyłam oddawanie balonow na serwer i nie przekona mnie nikt że mamy jeszcze jakieś szanse, 110% mnie nie satysfakcjonuje, nawet 149% . nasza gildia zakonczyła ewent. pzd
Nie ma to jak się poddać na 4 dni przed zakończeniem...:eek:
Jak by tak każda gildia zrobiła to przypuszczam, że nawet tego co teraz mamy byśmy nie mieli...ja nadal tworzę ma magazynie prowiantu, przynajmniej jest zabawa i co zrobić z surką :D
Tu Warszawa do Warszawa dmuchajcie sobie, jak wpadło 100% to od tego czasu wzrosło o 5,5 procenta mimo ze do wczoraj dmuchałam , nie oddam surki tylko po to aby o miec 12 czy 13 miejsce zamiast 14go pzd :)