Ujdzie w tłoku ;DD
Wersja do druku
Ujdzie w tłoku ;DD
i dalej nie mozna sie polaczyc 9':28 ciekawe czy przestawili czas na letni
a mnie się nie spieszy...pozamykałam wczoraj kopalnie i wytopy i mogę czekać do wieczora, choć głupio pić poranną kawę bez settlersów :)
Jakiś bonus może za to będzie?
jest 9/30 i gra w dalszym ciągu nie działa
ojjjjjjjjjjjjj...cos nie dotrzymali slowa z tą godziną ......
9.28 i nadal nie mozna grac :(
ciekawy jestem ilu zapomniało wyłączyć arktycznej kopalnii hehe, ja się śmieję ale im napewno do śmiechu nie jest jak sie zawali:(
hubert1111199 i nie dopuszczą Cie aż do śmierci ;)
Tak co byście sie nie posrali, ino kilka minut po czasie i juz lament. Ciężko na naród zwalić, raczej gimbaza szaleje
Po co w ogóle są konserwacje?
Ale jest pozytyw masa postów może i marudnych ale są!!!!!!!!!! tak na oko to będzie godzinne spóźnienie!!! jak dobrze pójdzie
Nie ma to jak niemiecka dokładność
Jak w reklamie SEAT'a - "hiszpańska precyzja , niemiecki temperament" ;)
co tak się pieklicie jak konserwa do czwartku bedzie trwać do 8:45 bo co tygodniowa była zawsze w czwartek
Spokojnie następna jest w czwartek konserwacja wiec jutro a zaczęła sie wczoraj o 01:00 zakonczy sie w piatek o 07:00 rano cierpliwości panie i panowie :)
w pare gier online się grało i mógłbym zrozumieć że gra jest CAŁKOWICIE za darmo i nie maja na serwery i fachowców i np w moim wypadku wyskakujące wykonane zadanie "śmierć przywódcą" jest nie do przeskoczenia (zgłaszałem wiele razy do supportu) ale ludzie zostawiają ciężką kasę na tej grze a działa to jak ruska gierka typu łapanie jajek do koszyczka :-)
A może to dwudniowa przerwa konserwacyjna od 1.00 do 8.30 w czwartek?
i wszystko weźmie w łeb stracę przygodę przez nich
bo się kończy o 22 a do pracy mam iść miałem sobie zrobić do południa bo od 9 miało działać a tu nic
gram i nic nie wprowadzili, normalna konserwacja + 100 monet gildii i tyle. Jutro wprowadzą pewnie te 20to lecie, dlatego dzisiaj wszystkie serwery mają GRUBĄ konserwę a jutro chudą. Więc jutro po 7mej czy 8mej nie płaczcie że nie działa bo zawsze tak jest.
Nieee, to już jest przerwa spowodowana przerwą :)
@czesio80 skoro miała się kończyć o 22 dziś to dolicz 9 godzin za bieżącą konserwę i kolejne 9 za jutrzejszą to wychodzi że skończy się koło 16 w czwartek
Czekamy jak wygłodniałe sępy... rzucimy się na każdy działający "ochłap" gry :)
Buhahahaha :)
Biedne dzieci grę im zabrali d(^_^)b
tylko ciekawe czy czas zatrzymają w przygodzie bo pewnie nie
dalej nici z gry
Skoro nie mogę pograć to chyba przetłumaczę kolejny poradnik Tage i Killste - jakieś życzenia???
Masakra przestawili godzinę konserwacji a powinni 2 lub 3 bo tak zawsze jest , człowiek musi wyjść chce kopalnie zatrzymać tym czasem padły a gra jeszcze nie chodzi na moim świecie. Po za tym że chcą ludzi do sklepu skusić to w artykułach wymienili 'dzień matki' i bonusy rozdali ale 23.06 'dnia ojca' i gratisu ani słychu ani widu... można? po za notorycznymi błędami w grze plusów już nie zrobi - szkoda ze ta gra takimi błahymi sprawami doprowadza do swojego 'dna'
a ja w takim razie ide na porterka