Hehe ja po 1h 20min zbliżyłem się do pułapu 2min :) Jest nadzieja.
Wersja do druku
Hehe ja po 1h 20min zbliżyłem się do pułapu 2min :) Jest nadzieja.
Kurcze co nas obchodzi że czekasz 33 minuty inni czekają dłużej i się nie chwalą. Ogarnijcie się ludzie i nie piszcie na forum ile kto czeka bo to i tak nic nie zmieni co myślicie że jak napiszecie że czekacie zakładajmy 33 min albo 45 to coś to zmieni i się od razu zalogujecie.
Mam nadzieje ze chociaz dadza nagrode za logowanie bo nie mam czasu 5 godzin przed kompemsiedziec i patrzyc na kolejke
Mi się loguje już z godzine. Masakra jakaś. Chyba coś się im siadło.
totalna masakra ! kiedy ten błąd zostanie naprawiony ? ;/
kiedy zniknie problem z logowaniem !!!
Mam pomysł na kolejną poprawkę
Opcja logowania bez kolejki - 50 klejnotów (jednorazowo)
albo
Konto VIP na 7 dni - 1000 klejnotów
:D
Po co oni wogole nowości wprowadzaja jak po kazdej jest coraz gorzej
Próba logowania o 12:30.
Od tamtej pory kolejka. W tej chwili jestem 53 z 895. Tyle, że to 53 jest już od dobrej godziny i nawet nie drgnęło.
Oni są nienormalni z tymi poprawkami. A mody jeszcze zamiast zgłosić szybko problem, bo to jest już praktycznie odcięcie od gry, a wszystko w grze leci, to się tylko cenzurą tu zajmują.
dziękuję za uwagę - do zobaczenia jak to naprawią, czekam od 13 na logowanie, to już przegięcie z ich strony
niecn kazdy napisze do supotu i moze cos sie zmieni
Taaa zmieni sie ilosc nieprzeczytanych wiadomosci w skrzynce odbiorczej supportu
Moja rada:
Jak widzicie, że z logowania nici. To nie czakajcie nawet dwóch minut, tylko odświerzajcie stronę. Niech się od nowa wszystko ładuje. Tak z obserwacji wydaje się to pomagać. Oczywiście to nie jest rozwiązanie i taki sytuacje nie powinny mieć miejsca
Pomaga bo osoby ktore sa wyzej od ciebie rezygnuja i zwalnia sie miejsce :/
Ktoś pisał, że czeka aż 33 minuty ;) To niech szykuje się na kolejne 3h.
Ja czekam od 12:30. Od ponad godziny na 53 miejscu w kolejce i nic nawet nie drgnęło.
to co xrobic?
Kolonia to jakis gorszy server ? tylko my mamy tyle problemów :(
Wcześnie rano (koło 5) było bez problemu. A teraz jak zobaczyłem 25 minut logowania to się aż zaśmiałem.
Ostatni raz czekałem w kolejce logowania do gry z 10 lat temu. I nie była to gra przeglądarkowa.
To jest jakaś kpina. Gdzie stoi ten serwer? i przez co się łączy... modem ? :P
To ja od 40 minut na 650miejscu stoje twardo ;p
Raczej nie dlatego. Wydaje mi się, że serwer im pada. Jeśli odświeżasz, czyli znowu wysyłasz zapytanie, to masz szanse wstrzelić się w moment w którym serwer jest w stanie obsłużyć Twoje zgłoszenie. Chyba, że jest jakiś inny powód z którego się tak dzieje. Z tym, że mówię, to nie jest rozwiązanie i takie sytuacje nie powinny mieć miejsca
Całkiem słuszna i możliwa teoria.
Miejmy tylko nadzieje że suport nie pochlał wczoraj i ruszy dzisiaj do pracy a my nie będziemy czekać do poniedziałku.
Jutro jak ruszy znowu będa 3 godziny siedzenia i odnawiania pól/studni/kopalni :/
ja mam inne pytanie co z zadaniami odnoscie eventu, jeśli nie zdązymy ich przez to zrobić?
razem z poszukiwaniem zasobów wyjdzie cały dzień- na straty
po prostu EXTRA
razem z poszukiwaniem zasobów wyjdzie cały dzień- na straty
po prostu EXTRA:mad:
dostaniemy 2 koszyki egzotyczne w zamian rekompensty...
Mnie tylko dziwi czemu nie ma jakiejś odezwy od administratorów?
z 2min na 30min ?????? no bez kitu to się do sądu nadaje !!! heh
a serio to już większej głupoty nie mogliście zrobić !!! nie mam ochoty czekać 30 min żeby zagrać 20-40min ?!
tracicie tylko graczy i sam chyba przestane w to grac
Widzę, że konserwacja znowu im się udała. Gratulacje!!!
BTW jak ktoś jest zalogowany i ma mnie w znajomych, czy może mi kosze rzucić na Mennice? , bo sobie pracują już bez bufa i świetnie wychodzę na tym interesie, oddam z nawiązka ;) dużo lepszą niż ta "Mała rekompensata" od BB.
Teraz kolejny kwiatek wyskoczył, klikasz na przygodę żeby ją robić, a tu komunikat: "proszę odświeżyć stronę, połączenie z serwerem zerwane"
Po dwóch godzinach w końcu się zalogowałem. Chciałem rzucić premie znajomemu. To chyba był błąd. Teraz czekam na wczytanie jego mapy :((
ja czekalam ponad 2godziny, po czym udalo sie zalogowac...minelo moze 3min i kazali mi odswiezyc strone.....
brak slow, od wczoraj 02:00 mam ten problem, ale nie martwcie sie oni pewnie wynagrodza nam to jakas jałmuzna w postaci 30desek, 20kamieni i 5 monet, ale tylko dla tych ktorzy czekali w kolejce minimum 3godziny;) dla tych ktorzy zrezygnowali po 10minutach -10ryb.
zal grac, zal sie wkurzac, zal wydawac kase na gre.
mi sie juz odechcialo i mimo ze wplacilam na gre 2dni temu 100zl, i zostalo kilka tys klejnotow, nie mam zamiaru grac.
pozdrawiam tych cierpliwych.
Pozdrawiam Kolonie.
Na Czarcim Gaju dokładnie to samo sie stało.. godz usiłuje sie dostać i tylko czas się wydłuża:/ Można tylko pogratulować zdolnych informatyków firmie BlueByte co update wiecej skaszanią niż naprawia.
Pozdrawiam NMN.
u mnie to samo :(
udało się zalogować , ale wywala przy próbie zaproszenia kogoś do przygody , albo wejścia:(
bylem z rana bylo ok. teraz wszedlem 2minuty i wywalilo gdy wchodzilem na wikingow, ponowna proba zalogowania niebieski ekran bez niczego, teraz niby jestem ale boje sie wejsc na przygode, kurcze paranoja....