Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
Wersja do druku
Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
10 dzień bez generałów,suport nie odpowiada jedna wielka kpina
Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.
Pisze im maila codziennie (2 piątki temu) odkąd zaginął mój Ponury żniwiarz. Odpowiedzieli mi jeden raz że jeśli nie powróci po wspomnianej konserwie żeby dać znać. Jak widać ciężko im nawet odpowiedzieć a co dopiero zwrócić zaginionego generała. Koledze z gildii zwrócili 2 generałów i natychmiast odpowiedzieli o tym fakcie.
Podejrzewam ,że zależy to od tego który człowiek z supportu zareaguje na naszego maila. Ja dostałem wiadomość od Aleksandra natomiast kolega dostał od Kasi.
Jak widać u niego sprawa została załatwiona pozytywnie a mną przestali się interesować.
Ignorancja supportu przechodzi wszelkie granice i nie sądzę abym był odosobnionym przypadkiem.
mi generał zaginął 9 dni temu i do tej pory nic, pisałem już 2 razy do tych geniuszy z supportu i cisza nikt nie raczył nawet odpisać że mają mnie w poważaniu
Napisałam i przed konserwacją i po i cisza
Generała jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi od supportu też nie ma. Pogratulować ekipy, no cóż szkoda ze wydałem tyle pieniędzy na grę, ale to nauczka by nie nabijać kabzy podejrzanym projektom. Powoli mi chęć do gry przechodzi, więc problem sam się rozwiąże. Cierpliwości dla graczy, nie pozdrawiam nikogo z ekipy BB
10 dni bez doświadczonego generała. Totalna olewka ze strony supportu.
Post do usunięcia.
Czasami ktoś z teamu mógłby zajrzeć na forum i poczytać co ludzie piszą. Można by było chociaż tu napisać co się dzieje z grą , a tak gracze się wkurzają. Ja czekam na odpowiedź supportu drugi tydzień........... cisza
U mnie tez od 8 dni milczą.
Komus wrócił generał po przerwie technicznej ?
Mój nie powrócił :(
Nie, generała brak, wojska mam mniej niż wynikałoby z ogólnej liczby.
To tak w kwestii formalnej, jakby ktoś nie wiedział gdzie się zgłasza problemy związane z grą. Tutaj to się można co najwyżej wyżalić i liczyć na współczucie ze strony innych graczy :)Cytat:
Forum: Problemy techniczne
Udało Ci się odnaleźć jakiś błąd techniczny? A może masz jakiś problem? Możesz to zgłosić właśnie w tym dziale.
Ważne: większość problemów technicznych najlepiej zgłaszać bezpośrednio do naszego Supportu.
Generał wrócił po 9 dniach. Dali również rekompensatę.
Jaką dostaleś rekompensate mojego nie ma juz 13 dni!!WTF
Codziennie piszę,i to w tym samym wątku!Żeby nie było,że nowy temat!
ja czekam 10 dni na generałów :( pisałam do suportu dwa razy ... może rzeczywiście zacznę codziennie ...
Mi odpisali w końcu. Ale odpisali, że ponieważ widzą, że mam dwóch generałów, to znaczy, że już mi wrócił. Otóż nie, bo po utracie drugiego, kupiłem kolejnego! Odpisałem oczywiście, że powinienem mieć 3ch, no i najważniejsze - nadal mam 200 populacji, której nie mogę wykorzystać. Mam nadzieję, że na kolejną odpowiedź będę czekał krócej niż 2 tygodnie.
moj ginek zagonił 22,02 idąc na Mrocznych kapłanów, napisałem ticket, do tej pory zero odp, BB_xaar cos tam smęcił że po konserwie maja wrócić, wiec wstrzymałem sie z bólami do czwartku, generała oczywiście brak, napisałem kolejne zgłoszenie i czekam ...
Mojego dalej też nie ma, łącznie z wojskiem. Mam 95 różnicy między "oddziały wojska" a faktyczną liczbą wojska.
W weekend minęło 2 tygodnie...
I żeby nie było, piszę zgłoszenia.
Mi w końcu odpisali, a nawet oddali generała. Jednak bez wojska i nadal mam zajęte 200 populacji przez "duchy".
Screenem musiałem pokazać, że populacja się nie zgadza i zamiast "wyrównania" licznika dostałem surowce na ulepszenie rezydencji do 4go poziomu. Nie jest to zbyt "poprawne", ale w porządku, niech będzie.
No mi z supportu odpisali,i generała zwrócili po 14 dniach,ale niestety rekompensaty nie dali!
Mi jak znikł gienek to napisali: "przepraszamy za problem", gienek wrócił następnego dnia z częścią wojska tylko, również brak rekompensaty. Przebolałem szybko odrobiłem wojsko i olałem temat
Nie wiem czy coś sie zmienilo, ale gienkowi zdarza sie ze zamiast 30min, 45min podrozuja na przygode
Jak mi znikł gienek i 200 rekrutów (zajmowali miejsce w populacji ale ich nigdzie nie było) nigdzie nie pisałem, tylko normalnie skończyłem przygodę. Po zakończeniu generał się pojawił i populacja wróciła do normy, tylko Rekrutów trzeba było szkolić od nowa. Jakby coś dalej było nie tak z populacją, to pewnie bym pisał do supportu, a tak to szkoda pisać z takim czymś i mieć (jak niektórzy) pretensje do całego świata.
Jak dobrze przykombinujesz to nawet i dłużej :) Wystarczy tuż po wysłaniu generała (gdy jeszcze zwija obóz) wejść na przygodę i tam chwilę posiedzieć. Dopiero jak wrócisz na wyspę główną i przejdziesz znów do przygody, zegar zacznie odliczać czas. Mi kiedyś przez takie coś generał szedł na przygodę koło 2h. Ale wystarczy poczekać aż generałowie pozwijają garnizony i znikną z menu gwiazdy, i wtedy wejść na przygodę. Tam już będą widoczni w gwieździe i czas będzie odpowiednio odliczany.
Zwolk ,twoja sytuacja jest trochę inna. Tutaj ludzie czekali co najmniej tydzień na generała.
zwrocili 3 generalow po dwoch tygodniach :D
ale niestety bez wyrowniania populacji 600 "duchow" :(
Także dostałem generała z powrotem, czy mam duchy nie liczyłem, ale mój szedł na loota z 1 konnym, wiec nawet jak jest to większego problemu miał nie będe, ale ci co maja nagle zajęte połowe populacji mają wiekszy problem
Jak dla mnie koszmarnie wkurzający jest kompletny brak zainteresowania. Oprócz automatycznego przyjęcia zgłoszenia mam ciszę w eterze, a dobijam do miesiąca bez generała i blokadą limitu populacji na prawie setkę osób.
Piszę już prawie co drugi dzień do supportu i 0 odpowiedzi.
Czwartym generałem nacieszyłam się może z tydzień - udziubałam raptem na doświadczonego klejnotów, wreszcie mogłam Banitów z blokami robić - to widać za dobrze mi było i zwykłego mi zeżarło. Pewnie się z doświadczonym nie dogadywał i dał dyla...
Jeszcze się okaże że to ja jestem winna - nie zadbałam o dobrą atmosferę między generałami. Szlag....
Wrócił mój dziubasek malutki!! Po prostu wyskoczył z pisanki!!
I nawet wojsko z nim wróciło!!
Brakło 3 dni do miesięcznej bumelki :)
a moich 4 generałów wraz z wojem powrócili po blisko 5 miesiacach :P