Ja nie robię tych zadań "skórka za wyprawkę " nie opłaca się
Wersja do druku
Ja nie robię tych zadań "skórka za wyprawkę " nie opłaca się
level 16-25: nikt nie dodał więc podaję:
nagroda za całość to 4 rezydencje + 500 diamentów
1. Dobra rada:
nagroda: 500 szt drewna liściastego
a) krótkie poszukiwania - znaleźć 10 marmuru
b) wydać 600 kamienia
2. Z kopalni:
nagroda: 50 szt marmuru
a) wyprodukować 100 napitku
b) posiadać 250 chleba
3. Obserwator w wieży:
nagroda: 100 szt desek liściastych
a) posiadać 600 węgla
b) wyprodukować 2000 ryb
Zadanie 7, poziom 43
1. Wyprodukuj przynajmniej 250 szt Długich łuków.
2. Miej w posiadaniu przynajmnieje 5000 Mięsa.
Nagroda: 200 szt egzotycznego drewna
Zadania są nieproporcjonalne do nagrody, jak dojdę do zadania, które nie bd w stanie zrobić to oleje po prostu i tyle, co raz więcej osób po wykonaniu 3 zadania ma już dosyć i rezygnuje :/
wszystko można, tu jeszcze na to nie wpadli, ale w innych grach można skończyć całe zadanie za realną kasę, bez wydawania wirtualnych zasobów,
ja mówię, że nie musisz wydawać kasy, co innego czy będziesz miał szczęście trafić na przykładowy granit w przygodzie, czy zrobisz ją 20 razy, 14 dni minie a granitu i tak nie dostaniesz
Poszukiwanie granitu jest jako pierwsze, wiec i tak nim rozpoczyznasz.
Pytanie: Czy do otrzymania nagrody głównej wymagane jest zaliczenie wszystkich (10) zadań pośrednich ?
to jest realne trzeba wysłać na średnie poszukiwania tylko że mi cały czas przynosi marmur... ale nagroda bedzie fajna :D
a tak wg. może ktoś napisać zadania dla lvl-i 26-35 ??
czemu nie mozesz kazdy drop jest losowany oddzielnie za kazdym razem czyli mozesz nie dostac nawet przy 100 przygodach granitu
Dlaczego wszyscy mają zadanie "Cztery Wiatry" a ja nie?
Lvl 37.
Wiem, że kilka osób też tak ma(a raczej nie ma), to jest błąd?
p.s. Piszę w imieniu Yvonne_M, ponieważ nie mogła założyć wątku.
Woozie, na pewno nie masz? W systemie wygląda na to, że jednak masz aktywną misję z cyklu "Cztery Wiatry".
A proszę o sprawdzenie Yvonne_M, pisze w jej imieniu, bo ona nie mogła na forum wątku założyć.
zadanie nr3
Sprzedaj 4000 zasobów handlując z innymi graczami...
Może mi ktoś odpowiedzieć dlaczego nie zalicza ?
Cos sie standarodo zje...znaczy zepsuło. Tyle, że mi nie zaliczyło 25 koszyków Irmy.
Zrestartuj przeglądarkę powinno odświeżyć u mnie pomogło.
Tak sobie liczę, że teoretycznie to można zrobić tylko na styk. Chyba, że ktoś ma wysokie poziomy budynków i fart. Koszyki to 14h na 2 lvl. magazynu + coś trzeba spać więc dzień. Przygoda jak się nie fartnie to też dzień lub więcej a zapasu mało bo 10 przygód a 14 dni.
Mi też nie zalicza, zasoby sprzedane a tu dalej 4k jak 1/4000 traktuje porażka te zadania są!
ps. Dopiero na deskach liść zalicza
Tym razem to już gierka nawet się nie wczytuje ;) no tak dodatkowa konserwacja 2h :)
konserwacja jest
Azyl Bandytów-na jakie wysłać grubasa by to dostać? nigdzie nie ma info a potrzebne do tego zadania,wiem że u kupca też jest.
swoją drogą strasznie trudne do wykonania te "cztery wiatry" w podanym czasie,szczególnie jeśli się granitu nie dostanie:( czy ktoś wie co jest w 8,9 i 10 zadaniu 35-45 lvl ?
Atak z zaskoczenia, Krwawa Maryna, Azyl bandytów, Wściekły byk i Proch - tylko za mapki w kuferku, bądź z tajemniczego pudełka przygód.
Odkrywca ich NIE przynosi.
no właśnie są tacy u mnie w gildii którym dawien dawno gruby przywlókł Azyl Bandytów-dlatego pytałem o to,być może już się nie da:(
hm,ja mam 39 lvl i jakoś mam długie poszukiwania-przynajmniej skarbu.poszukiwanie przygód-to rozumiem,tu na długie nie mogę jeszcze
Metz czyli 10 zadanie tylko zaliczysz jak kupisz u kupca kufer?? jak tak to po prostu jaja:))) Niby nagroda za free( chodzi o darmowe korzystanie z gry) a tak naprawdę to płać ... hipokryzja .... ale przecież żyjemy w świecie , w którym żer jest w modzie :)) nic za daro , o tym trzeba pamiętać :)...dostaniemy zaje*iaszcze koszyki od wiedżmy albo od wiedzimina ..plus 200 osadników i ciesz sie settlersiku .... ale i tak mam sentyment do tej gierki ...i tylko to mnie trzyma :)
Pozdrawiam myślących inaczej:))
Zwykle narzekam mało :) ale skoro tworzą coś takiego to niech chociaż ściemniają, że da się zrobić. Azyl jak nie kupisz to nie zrobisz, powyżej problem z poszukiwaniem. Po co więc naciągać graczy?....hahahah, no tak głupie pytanie...
Ruszyło, bonusów nie ma.
To ja mam pytanie. mam wyslac na krótkie poszukiwanie i znalezc 200 desek z drzewa lisciastego. On ma to znalezc za 1razem czy co?
bo wysylam go, znajduje po 20 desek ale tego nie dodaje
@szpic_pl to jest błąd w tłumaczeniu, chodzi o średnie poszukiwania.
bonus 2 kosze
ciągle marudzicie, typowe po polsku-nic wam sie nie podoba