Spoko spoko, serwery 6 i 7 już się logują (bo nie mają szans na wygranie wyścigu). Pozostałe serwery, a w szczególności 1 2, wystartują pojutrze jeśli przestaną marudzić, jeśli nie to dopiero po skończeniu eventu :P
Wersja do druku
Spoko spoko, serwery 6 i 7 już się logują (bo nie mają szans na wygranie wyścigu). Pozostałe serwery, a w szczególności 1 2, wystartują pojutrze jeśli przestaną marudzić, jeśli nie to dopiero po skończeniu eventu :P
jozioblabla ale się rozpisał xD ja mógłbym się w średniowieczu nawet urodzić bo było o wiele ciekawej wtedy niż teraz jest :D
jozioblabla no to teraz pojechałeś z tekstem :) cholera zrobi mi ktoś kawę ?????
:)
Już nie marudzę, ale KŚ czeka :)
maszti 7 serwer też nie może :P
Szolu nadal nic to zaczyna denerwować
U mnie też nie można wejść S4.
Niemcy od gry nas odcieli bo pewnie w evencie ich dogonilismy;-)
Dismas to co pijemy kawkę :P ktoś chce dołączyć ?? do nas
nooooo, skoro serwer 7 też nie może to widać zaczął się liczyć w rozgrywce :)))))
maszti jeszcze przegonimy wszystkich tyle że teraz nam dali Poziom Hardcore na każdym serwerze żeby inne serwery mogły się cieszyć
im nadal nic ks mi przepadnie
Myszka mi też możesz 3 łyżeczki bez mleka :P
Garenos to ja biegnę do kuchni tylko cicho bo ja mi się córka obudzi to będzie "pograne" :)
MYSZKA2501 1 łyżeczka oczywiście mleczko :) dziękuję.
oki xD idę do piekarni kupie jakieś ciacho :)
Chyba idę zupę ugotować :D
Czyli nic nie wiecie... tylko siedzicie i ględzicie.
Zaraz któryś zacznie płakać że wczoraj postawiona kopalnia tytanu zupowana do lvl13 mu padnie...
i kolecję przy okazji zrobię :D
już wiem czemu nie można się zalogować--My gramy w ich grę a oni grają na Naszych nerwach
To może ja chwilkę popracuję :)
Zrobię kartkę świąteczną, a co mi tam :)
To faktycznie jest jakaś kpina z tym konkursem! Cały czas niemieckie sewery są faworyzowane! Na dodatek nie można się zalogować, a na forum czy w wiadomości o konserwacji zero aktualizacji! BB nas zaczął już totalnie olewać!
A wcale nie .Też nie mozna się zalogować na 7 serv
to kup i kawę po drodze bo mi jednak zabraknie :)
sirix ja mam kopalnie złota 5 lvl włączoną ale mi tam nic się nie dzieje zawsze można postawić nową teraz to wszyscy idziemy do myszy żeby kawkę wypić i zjeść ciacho :D
kawa gotowa(dzięki myszka) córka śpi można troszkę posiedzieć towarzystwo odpowiednie więc jest ok :)
już wiem czemu nie można się zalogować---My gramy w ich grę a oni grają na Naszych nerwach
Kurcze, właśnie sobie przypomniałem, że mi się zaraz całkiem wyeksploatuje kopalnia amelinum :)
http://www.youtube.com/watch?v=gQsIsUcueqo
Ciacho, ciepła kawusia, a za oknem śnieg leniwie pada.
Żyć nie umierać.
Cóż tam kopalnia :)
hehe bez chamstwa i jest oki tak mozna gadać xD i spędzać fajnie czas :P
Ja nie pije kawy rano, może dlatego za wami nie nadążam...
jozio oj tam oj ale ciacho zjadł byś albo batona :D
następni chętni niech wezmą ze sobą kubki do kawy bo już mi zabrakło kubków :)
Kawa z rana najlepsza :)
Jak piję kawę to rzucam bufy.
Jak serwer nie działa to bufów nie rzucam...
I teraz pytanie - czy wolno mi wypić kawę?