kolejny dzień wieczorem nie można się zalogować ,miałam sobie uśpić kopalnie złota rozbudowaną do 5lvl i poszło w p...u:(coraz gorzej z tą grą
Wersja do druku
kolejny dzień wieczorem nie można się zalogować ,miałam sobie uśpić kopalnie złota rozbudowaną do 5lvl i poszło w p...u:(coraz gorzej z tą grą
no i czas na forum walnięty - posty o godzinie 21:56 jak dopiero 21:05 ...
Kolejna przerwa techniczna w ciagu ostatnich dni, problemy z logowaniem itp. Jakie jest Wasze stanowisko w temacie trwajacych przygód, do których gracze nie mogą sie zalogowac? Dacie nam premie wynikajace z nie zrobienia przygody ze względu na czas, który tracimy nie mogac sie zalogowac? Czy po prostu czas trwajacych w obecnej chwili przygód zostanie wydłuzony o np dzień, spowodowany problemami technicznymi? Czy moze potraktujecie nasze przygody za ukończone i przekarzecie nam nagrody zwynikajace z ich ukończenia? Bo za kolojne problemy techniczne nie powinien odpowiadać gracz, a osoby zajmujące się grą zawodowo.
Zaczynam poważnie żałować czasu i pieniędzy zainwestowanych w tę grę widać że nikt kompletnie nie czyta z modów tego forum bo kryptoreklama innej gry jest tu już kilka dni i dalej sobie jest. JEST TO JUŻ KOLEJNA TAKA SYTUACJA GDY CZŁOWIEK WALCZY Z SERWEREM O MOŻLIWOŚĆ ZALOGOWANIA SIĘ GO GRY BO CO ......................
CHYBA FAKTYCZNIE TRZEBA BĘDZIE POSZUKAĆ CZEGOŚ STABILNEGO CO DOSTARCZY TROCHĘ ODPRĘŻENIA A NIE DOŁOŻY DODATKOWEGO ZDENERWOWANIA
dostaniesz nędzne doładowanie kopalni....szkoda że Firma znana na świecie taką siarę odpaliła...
Ja niestety już któryś dzień z rzędu mam problemy z zalogowaniem. W miarę możliwe jest to jedynie w godzinach porannych... później gdy próbuję bo graniczy z cudem.
niedziela jest.... jutro naprawią. mam nadzieję że tym razem rekompensata będzie solidna, np klejnoty lub patenty, bo przerwa jest już naprawdę długa.
w dupe ***ana gra!!!
około 14 jeszcze udało mi się jeszcze wejść do gry, teraz już nie. Mogę się zalogować ale niemożliwe jest wejście. Kpiny!!!
BB dalo <3 kase to by brali a serwera nie ma kto naprawic zal i tyle .... 2,5h sie probuje wbic i nic
Ja od rana nie mogę sie zalogować. Dzisiaj miałem dostać 45 klejnotów i mógłbym kupić 10 patentów. I co?
U mnie rano nie było problemu ale teraz przerwa techniczna?? coś chyba za często te przerwy
caly dzien dzis nie moglem kopalnie pewnie zawalone zborze zebreanew studnie wyschniete bdziew jeden
Do sklepu zalogować sie można do gry nie PORAŻKA NA CAŁEJ LINI
znowu beda same straty
tez nie moge sie zalogowac, jak sa jakies prace konserwacyjne to czemu o tym nie informuja?
nie wejde do gry i strce kryształy dzis miałem dostac co sie dzieje znowu?!
a za te problemy to powinni dawac diamenty a nie jakies dziadowskie deski ktore w niczym nie urzadzaja
zawsze możesz zakupić je w sklepie;( ON działa gra nie tylko nie wiem czy jest to zamierzone czy przypadkowo zamierzone
kuzwa admin w ch........a tnie9to z nerwow) bo robi co chce i nie ponosi za to kasekwencji ze strony wlascicieli gry,place NIEWASKIE PIENIADZE ZA GRANIE I JEST MI TO UNIEMOZLIWIANE JAK TYLKO SIE DA...co jest grane.....mam znowu dostac jakies dziadostwo w suprice ....jak dla poczatkujacego gracza......
W[tam!
Mam takie wrażenie"że tego Forum i tak nikt nie czyta z obsługi technicznej...problemy z logowaniem ma wielu set graczy i żadnej poprawy....gra powinna bawić,rozwijać,wypełniac wolny czas itd. a tylko denerwuje ta bezsilność ..zasłanianie sie ,ze gra BETA tylko świadczy o szacunku ze strony FIRMY ale to pewnie tylko może być w tym kraju gdzie pomysłodawca tej gry jest za granica i ten klient wPolsce ma drugorzedne znaczenie....żałuje,że kupiłem starter(klejnoty)bo gram od wielu lat na innych grach(teżBETA) lecz z takim olewaniem problemu sie nie spotkałem...nadmienie,że proby połączenia z firma BLU tez nie mają powodzenia..skrzynka nie dostepna ...Pozdrawiam wytrwałych graczy próbujących w te gre grać...nie warto!!!!Napewno nie w POLSCE.M
ciekawi mie co na to wlasciciele gry maja do powiedzenia
...moze czas na zmiane admina
,widocznie cos go to przerasta....jak pisze wyzej nawet nie stac go na jaka kolwiek informacje co z czym i na kiedy
[W[tam!
Mam takie wrażenie"że tego Forum i tak nikt nie czyta z obsługi technicznej...problemy z logowaniem ma wielu set graczy i żadnej poprawy....gra powinna bawić,rozwijać,wypełniac wolny czas itd. a tylko denerwuje ta bezsilność ..zasłanianie sie ,ze gra BETA tylko świadczy o szacunku ze strony FIRMY ale to pewnie tylko może być w tym kraju gdzie pomysłodawca tej gry jest za granica i ten klient wPolsce ma drugorzedne znaczenie....żałuje,że kupiłem starter(klejnoty)bo gram od wielu lat na innych grach(teżBETA) lecz z takim olewaniem problemu sie nie spotkałem...nadmienie,że proby połączenia z firma BLU tez nie mają powodzenia..skrzynka nie dostepna ...Pozdrawiam wytrwałych graczy próbujących w te gre grać...nie warto!!!!Napewno nie w POLSCE.M
Moze znajdzie się wreszcie kompetentna osoba i da jakieś wyjaśnienie, kiedy będzie mozna sie zalogować ...a nie tylko ,ze informatycy pracują nad problemem:mad: bo ludzie mają dość powoli tego. Ile można czekać?
zgadzam się z poprzednikami. weźcie zróbcie coś z tym
Od kilku minut gram, udało mi się wbić, testowy serwer miał ten sam problem z logowaniem.
I znów gra nie działa.. Długo to tak potrwa ? Za mało zarabiacie czy jak ?
Mam pytanie, po co wy płacicie kasę na tą grę?
Po 2 dniach udało sie zalogować, teraz pytanie do suportu kto mi odda surowce i bonusy ktore straciłem? kopalnie wyburzone? przygoda która przepadla?
zamiast myslec o nastepnym evencie to lepiej poprawcie plynosc gry, bo tu nie idzie nic zrobic.
proszę o jakieś info na temat tego kiedy będzie można się zalogować bo nie mogę od piątku
Porażka , taka reklama a nie można się spokojnie zalogować heh
ehhhhhhh nawet stron z pomoca techniczna ładuje sie od od od i dododo kitu nic nie dział
zanim zaczeli się reklamować to jakoś to działało a od czasu reklam tu całkowita klapa
powinni wpierw oddzielić serwer gry od forum... to by trochę zredukowało problem... a następną sprawą jest to że mogliby podzielić serwer na 2 części (lub więcej)
i rozdzielić między nimi istniejące światy...
TO NAPEWNO BY POPRAWIŁO GRE, ALE CHYBA NIE MAJĄ O TYM BLADEGO POJĘCIA
i jak długo to nie będzie działać tylko same straty przez to są
Ta gra to się robi normalnie JEDNA WIELKA PORAŻKA!!! Człowiek zamiast siąść sobie, spokojnie pograć i się odstresować po całym ciężkim dniu to siedzi i klika i klika i klika i......dupa! NIE MOŻNA SIĘ zalogować :///
Skoro wasze servery nie wyrabiają to po jaką chol...ę wpuściliście tyle ludzi na jeden server, fundujecie graczom darmowe testy obciążeniowe czy może to jest forma jakiegoś eventu: Kto się zaloguje ten wygrywa ???
TSO jak dla mnie to fajna gra i z przyjemnością do niej zasiadałem ale niestety zaistniała sytuacja (utrzymująca się i ciągnąca już od jakiegoś czasu) nasuwa jedną myśl: poszukać sobie innej gry która będzie działał w normalny sposób i wybić innym ludziom z głowy zaczynanie przygody z TSO, a dodatkowym "plusem" dla BB będzie to że po rezygnacji jakieś określonej liczby graczy z TSO gra zacznie działać płynnie i będzie możliwe NORMALNE logowanie się!!!:mad:
Po prostu zaj.....e, szczerze to nawet słów już nie mam, proponuje założyć ankiete na temat: zrezygnowania z dalszej gry jeżeli jej stan się nie poprawi czy coś takiego, może wtedy BB zaaregauje jak zobaczy jaka jest skala i czym to grozi.
tak sie zastanawiam czy ta gra to jest na jakims domowym skladaku postawiona i przez modem podlaczona (taki ala lata 90te)? Ten ktos kto placi za te reklamy w tv to chyba jakis idiota... Firma ubisoft od czasu powstania tego "tworu" bedzie mi sie kojarzyc tylko i wylacznie z mega kompromitacja i amatorką, wszyscy Ci Polscy "fachmeni" do zwolnienia... jak ktos chce konto to oddam darmo.... wspolczuje tym ktorzy placa za te ich badziewia... Pozdrawiam i kończe ten kiepski serial...
p.s.
najbardziej mnie smieszy ta "klasa" i hojność administratorów - za poprzednie 4dniowy offline dostałem 150desek.... super! teraz pewno bedzie albo ban za tego posta albo 25rybek.... buhahaha:D
Wczoraj w nocy gra źle chodziła: ciągle wczytywało, nie widziałam gildii, nie mogłam nic zrobić
Dzisiaj 6 rano - co 5 minut zrywało połączenie z serwerem, relog
teraz od 17 do teraz próbowałam się zalogować, nie wiem kiedy uda mi się wejść do gry - to bardzo smutne
to nie tylko rozrywka, ale gra społecznościowa, mamy swoje gildie i zobowiązania, które nie bardzo jesteśmy w stanie podjąć, co z tego że na otarcie łez dostanę jakieś 250 doładowania do surowca, kiedy gra chodzi coraz gorzej
Z przerażaniem oglądam mamiące reklamy w TV, bo wiem że z każda osoba nowo zalogowaną, gra będzie gorzej chodzić. I nie o to chodzi , ze mam coś przeciwko nowym, ale firma nie przygotowała się na to. Za dwa tygodnie ma wejść event świąteczny, na tak awaryjnym trybie, to dopiero będzie masakra.
Uważam, że te reklamy i podejście firmy jest grubo nieuczciwe w stosunku do gracze, wersja beta tego nie tłumaczy.
Oddam swoje konto za darmo!!! Żenada i jeszcze raz żenada. Kupiłem wersję pudełkową gry w Empiku i pograć nie mogę. Ubi robi sobie jaja od jakiegoś czasu. Tak było też z Silent Hunter 5 który był zabugowany jak 100 nieszczęść i z wielką łaską w końcu dali patha do tej gry. Tutaj od pewnego czasu też klapa totalna. Settlersi w wykonaniu Online to chyba tylko dla psychicznie i nerwowo chorych :) żeby się odstresowali rozwalając klawiaturę, monitor, kompa ;) To co teraz się dzieje to kpina z grających, bo jakieś tam rekompensaty w postaci 150 desek czy 500 marmuru to ja mogę sobie nabić na wacka ;) Jeszcze na dodatek reklamują w TV coś co nie działa:) Takie rzeczy to tylko w Polsce, bo tutaj wszystko jest nienormalne. Spadam z tej strony i nie mam zamiaru już więcej wracać do tej gry bo Ubi spieprzyło Settlersów tak, że już gorzej się chyba nie da!!! Pozostałym życzę powodzenia w logowaniu się do gry, tylko czasu trzeba najpierw kupić dużo za diamenty najlepiej w sklepie i cierpliwość też najlepiej za esemesa np 200zł. To wtedy pewnie moment zaloguje takiego usera do gry. Bawcie się dobrze ja już mam to w "głębokim poważaniu" :)
Ja myślałem że jestem cierpliwy.
DOSYĆ!!!!!!!!
Rezygnuję z tej gry.
Miło było poznać kilku graczy
A informatycy no cóż .............................. (każda kropka to jedna "pochwała" lepiej poszukajcie pracy w innym zawodzie bo na chleb z tego nie dacie rady )