Popieram
Wersja do druku
Popieram
Widzę, że jeden z Moderatorów ocenia i na bieżąco jest w "nowszych" wątkach, a starszego jak ten wątek jeszcze ani razu się nie wypowiedział.... :(
Również popieram.
Też popieram pomysł, bardzo by się to przydało.
Byloby to wysmienite rozwiazanie.
Popieram bardzo dobry pomysł
no ktos pomyslal w koncu :) Za!
jestem ZA
popieram
Ankieta; rportowanie zadań gildyjnych .Do urn rodacy.
głosik oddany, mam nadzieję że szybko się to pojawi ;-)
popieram i chce aby to było to jest [przydatne dla członków gildii:)
jestem za
pomysł dobry, ale gildia może sobie sama zrobić listę na jakimś zewnętrznym serwerze, tak jak my np mamy, kto wykonał się wpisuje na listę i gotowe ;)
Co z tego że ten temat jest najpopularniejszym tematem w dziale pomysły...
Co z tego że tak wielka liczba członków popiera to rozwiązanie...
Co z tego że już 10 stron odpowiedzi na tak...
Skoro i tak nikt z administracji się nie wypowiada w tak ważnym dziale...
Panie BB_xaar chcielibyśmy wiedzieć czy nasze wypociny dotarły do administracji czy możemy sobie nadal malować wpisy bez celu?
jestem za a nawet przeciw ^^
Jest jeden mały problem w tym pomyśle, ponieważ zadanie gildii może zrobić każdy członek gildii, lecz kto pierwszy je wykona temu zaliczy
Czyli, jeśli wymóg jest na 32 osoby a w gildii jest 46 osób, to pierwszym 32 osobom zaliczy zadanie, reszta go nie wykonuje po prostu
jestem za
jasne dawajcie to jestem za
Cala nasza Gildia jest za :)
Popieram ;p
popieram
oczywiście ze tak powinno byc
popieram
popieram
Brakuje też informacji dla lidera i adminów kiedy kto się ostatnio logował do gry.
popieram
jestem za
popieram w 100%
zdecydowanie popieramy w imieniu gildi Infamous
popieram w 100%. Ułatwi to o wiele zarządzanie Gildią
Skoro jesteś początkowym osadnikiem skąd to wiesz? Ja na 32 levelu tego nie wiem
Jestem na tak :)
Witam wszystkich forumowiczów,
Jeżeli jesteś człowiekiem inteligentnym a uważam, że do niszy społecznej nie należysz pod względem rozumności zacznij zauważać ton słowem pisany. Swoje możemy mieć skarpetki lub żonę (do momentu kiedy nie dojdzie do wniosku, że za dupę nie faceta wyszła) - nie zrozum tego w tonie obraźliwym, taki ogólnik. Ja również podobnie jak Ty jestem założycielem Gildii i nigdy na myśl by mi nie przyszło stwierdzenie "mam swoją gildię". Takie trochę podejście hitlerowskie, współczuję poddanym. Co do mojego głosu, nadal nie wiem.
Popieram
pomysł jak najbardziej słuszny
popieram :)
za
popieram
popieram