pod avatarem w grze masz zakładke pomoc, kilknij w nia
Wersja do druku
Zgadzam się z przedmówcą - ja nie dostałem nawet odpowiedzi z supportu na moje zgłoszenie - zniknęło mi 800 szt granitu, rozmawiałem z xaar na pw w grze na drugi dzień i do tej pory cisza - widać nasze priorytety nie są zbieżne.
dziś 20 min temu wystawilem na sprzedaz okolo 11000 żelaza ! znikneło :( prosze o pomoc
Straciłam studnie artezyjską (miałam na nią akt własności), jak ją odzyskać? co mogło sie stac?
Nic się nie stało, studnie i pola ze sklepu znikają po wyczerpaniu
Od dnia zgłoszenia supportowi zniknięcia w handlu Wikingów i reszty surowców (przypominam czwartek 11.10 godz. 9.00 rano) mija
18 dni.
I dziś po kolejnym e-mailu surowce zostały mi zwrócone.
Dziękuje bardzo i... do usłyszenia.
dokladnie opisales co Ci zgineło i tyle zwrocili czy jak? bo ja dokładnie co do sztuki nie pamietam...mam do nich znowu pisac??
Pierwszy mail dzień po stracie napisałem o Wikingach (ciężko taką stratę zapomnieć) i reszcie. Myślałem, że zostanie sprawdzone co mi dokładnie zniknęło (myślę że nie zostało). Po kilku dniach napisałem, że straciłem Wikingów, "chyba" 350 granitu i 2 inne ofki na kilka tysięcy innych surek. Zwrócono mi: 2500 monet (chyba za Wiki, szkoda że nie dali klejnotów, w cenie przygody ze sklepu, jak innemu koledze co gdzieś tu pisał na forum - ale nie narzekam ;) ), 350 granitu i za resztę surek, których nie pamiętam dali 100 kusz. Jestem zadowolony, tylko czemu tak długo to trwało i musiałem wysłać w sumie 4 e-maile.... Tego nie wiem.
wallycsw1976, zazdroszczę bo mnie support dalej olewa, a straty w moim przypadku tego feralnego dnia były jeszcze większe :(
Support milczy jak zaklęty,dziś mija 25 dni nieudolnych prób naprawienia problemu !
Mogę Wam dać wskazówkę - pisać, pisać, pisać do supportu, dopytywać, dopytywać, dopytywać co z Waszym ticketem dot. problemu.... To co tu pisałem to OK, ale zasypywanie e-mailami pomogło (trochę to przykre że musiałem się upraszać, ale tak było i pomogło).
Przed chwileczką otrzymałem taki oto prezent:
http://124coupe.pl/hosting/thumbs/bb3.jpg
Nie wiem czy zadziałał post z forum czy ponaglenie supportu.
Szkoda że z takim opóźnieniem, szkoda że nie z automatu ale dziękuje.
Przed chwilą poznikały mi przedmioty z gwiazdy,powinno być z 10 poszukiwań,były tylko z 5 ,co jest grane?
wszystko się pojawiło po relogu .
Moja gra w ogóle nie działa od 2 listopada, tj. od czasu przerwy konserwacyjnej. Oczywiście napisalam do supportu. Pojawia się niebieski ekran i to tyle.
to bardziej kwestia przeglądarki chyba
To cytat z mojego maila do supportu:
" Utracone aukcje , których jestem pewien:
1.
1700 monet za przygodę Czarni Rycerze - sztuk 4
2.
1620 monet za przygodę Wikingowie - sztuk 4
Dalej wystawiłem przynajmniej 4 aukcje , których dokładnie nie pamiętam.
Najprawdopodobniej:
1.
440 monet za 1598 rudy złota - sztuk 4
2.
1890 monet za przygodę wikingowie- sztuk 1
3.
350 monet za rezydencje - sztuk 4
4. Bagienna wiedźma za 79 monet - sztuk 1 "
Jak łatwo policzyć zwrócono mi dokładnie to co straciłem plus 1 moneta :)
Większość moich monet zniknęła wraz z początkiem eventu, więc na pewno straty były większe , ale ciesze się ,że moja własność powróciła.
Mi jakiś czas temu zniknęła studnia artezyjska, którą kiedyś dostałem za udział w testach. Nie wiem czy zgłaszać, bo wcześniej po wyeksploatowaniu mi wciąż powracała i może teraz tylko naprawili tamtego buga :>
naprawili, to se nie wrati
Trzeba słać maile do supportu, truć im ile wlezie. Zwrócili mi 400 fragmentów map w tym tygodniu, które straciłem na handlu. A dzisiaj dostałem kamyczki za zbugowanych Wikingów.
A mi wcięło studnię artezyjską (nie wystawioną na sprzedaż)...
mi również zniknęła studnia artezyjska :(
Bo studnia artezyjska po wyczerpaniu już nie wraca do menu gwiazdy
Odwieczne problemy z logowaniem. 5 rano przed pracą i np,dzisiaj mocno mnie zniechęcają. :(