brak zakładki handel i serwera rozmów - po każdej przerwie jest coraz gorzej
Wersja do druku
brak zakładki handel i serwera rozmów - po każdej przerwie jest coraz gorzej
co to jest ?????
[IMG]http:/forum.thesettlersonline.pl/attachment.php?attachmentid=619&stc=1&d=1348208957[/IMG]
to jakas paranoja !! i co znowu BB da po koszyczku zeby zamknac nam buzie
Nie ma zakladek, nie ma zielonych kropek... jedynie PMy dzialaja... jak ktos chce wymienic do 35 koszy to pisac PM, bede online jeszcze pol godz... sry ze tu ale to chyba jedyna mozliwosc ;p
Kurde flaki zróbcie coś z tym! Od wczoraj od 22 serwer rozmów nie działa, z gildią się dogadać nie mogę, że już o handlu nie wspomnę, bo by mi się przydał, planowałem dzisiaj level wyżej wbić, a tu taka lipa :/ Na żadnej przeglądarce to nie działa!!!!
W tej grze często się zdarza, że przerwa techniczna nie jest po to żeby coś w jej trakcie naprawić/poprawić tylko wręcz przeciwnie ;)
A teraz czekać, bo oni w weekend nie pracują.
P.S. Wymienię kosze, do 60. ;)
jest piątek, dzisiaj jeszcze pracują!!!! Muszą, bo mi handel potrzebny!!!!Cytat:
wallycsw1976
W tej grze często się zdarza, że przerwa techniczna nie jest po to żeby coś w jej trakcie naprawić/poprawić tylko wręcz przeciwnie
A teraz czekać, bo oni w weekend nie pracują.
brak połączenia z serwerem, nie ma nic . Zróbcie coś z tym ???
i zastanawiajace jest po co sa te przerwy techniczne? w kazdej grze w ktora gralem przerwa techniczna sluzyla do odswiezenia serwerow i chociaz po nich pare dni byly zminimalizowane lagi! tutaj rzeczywiscie przerwy techniczne nie sluza niczemu a wrecz pogarszaja jakosc! po raz kolejny na forum zadaje pytanie adminom: do czego sluzy przerwa techniczna jesli nic nowego nie jest akurat wprowadzane do gry?jak dotychczas nie uzyskalem odpowiedzi i teraz pewnie tez tak bedzie :)
nie ma handlu, nie ma rozmow....co sie z gra dzieje?
pracuja chyba dopiero od 11:00 wiec kolo poludnia pewnie bedzie ok ;f
a tu żaden z nich nawet się nie wypowie
A xarr pisał wczesniej ze wszystko jest wporzadku i to wina przegladarek tylko ze mi serwer rozmow nie dziala od wczoraj od godziny 22.20 i jest masakra
żadna wina przeglądarki, a lagi w grze to też nasza wina? niech robią mniejsze serwery, ale niech się przyjemniej gra.
No to zajefajnie zero rozmów na czatach i brak handlu, przez noc straciłem przez to jakieś 10k węgla i sztabek brązu, widzę że nie można tu zaplanować sobie gospodarki dobrze że mam rezerwy, tylko nie wiem jak dłógo wytrzymam, a może to celeowe zgranie UBI taki kryzysik gospodarczy czaicie troche real do gry wprowadzają :) spadek PKB itp.
Może chce ktoś produkty zainwestować u mnie na lokate, odsetki jak w AMBERGOLD:), żartuje oczywiście, ale co tu robić żenuła że tak powiem a i admininistracja nie wykazuje woli choćby przekazania informacji.
PS. skręcony pewnie bana na serwer nałożył.
zaklada, ze wiekszosc tutaj wypowiadajacych sie vel narzekajacych, nie dala ani grosza na ta gre, wiec z laski swojej zamknijcie ryje, bo gracie za darmo, maja problem i tyle, jak go zrobia to go zrobia i juz i po cholere 30 osob pisze to samo... ludzie ruszcie tym co macie pod czaszka...o ile macie...
@edytor
widze, ze juz 3 rozne topici sa o tym samym, gratulacje spameriado...
do tych co nizej pisza... brawo nabiliscie sobie kolejnego poscika (dalszy niepotrzebny spam), moje gratulacje, czujecie sie bardziej fajni? Marduk a ciebie matka czytac nie nauczyla... napisalem wiekszoscm co nie oznacza wszyscy, ale teraz spam poleci na moj post :)
Słuchajcie czast gościowi odłączyli i się nudzi, bohater ostatnie akcji się znalazł zamiast jednego koszyczka rękompesaty myśli że dostanie dwa:)
Swoje teorie koniowi zamelduj, to jest wolne forum i każdy będzie pisał co chce, nie wiesz ile kto wydał kasy na gre to się nieodzywaj (pewnie kieszonkowe od tatusia wywala na gre i teraz go krew zalega), oszczać i tyle.
Ja bym napisał tak: zakłada bo sam nic nie wydał, ale...
a Trzeba o Tym pisać, aby xaar widział że to nie jest problem małostkowy,
leży cały serwer 1...
jak już pisałam wczoraj, serwer rozmów padł ok.22.14. Od tamtej pory jest ECHO !!
Czy BB wogóle czyta to co my tu piszemy??
Cała Nowa Ziemia nie ma dostępu do serwera rozmów, a co za tym idzie, do zakładki Handel.
Szkoda gadać :/ Czy ktoś się tym zainteresuje?
w końcu działa, ciekawe tylko na jak długo??
I miło,że BB wogóle nam tu coś raczyło napisać.
Serwer rozmów na Nowej Ziemi powinien już działać prawidłowo - przepraszam za utrudnienia.
Serwer na Nowym Świecie nie działa. Wczoraj raz działał, raz nie. Dzisiaj dwie próby i nie działa ani czat ani handel.
Już sprawdzam serwer rozmów na Nowym Świecie - thx.
EDIT:
właśnie sprawdziłem - serwer rozmów na Nowym Świecie działa prawidłowo.
Załącznik 620
Tak wygląda sytuacja u mnie. Dwie próby i to samo. Na dzisiaj za grę dziękuję. Spróbuję w poniedziałek.
Wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i przelogowanie się z pewnością pomoże - wszystko wskazuje na to, że to coś po stronie Twojej przeglądarki. Nie masz bana, a serwer rozmów działa prawidłowo. :)
xaar wyluzuj z tym czyszczeniem przeglądarek i przelogowaniem znowu zaczęło się pieprzyc !!!!!
Endriux2, zdaję sobie sprawę z tego, że czyszczenie cache nie jest rozwiązaniem na wszystkie problemy, jednak może pomóc - również w Twoim przypadku. Przed chwilą zalogowałem się bez problemu na serwer Nowa Ziemia, czat działa prawidłowo.
cd okropne lagi!
znowu się zesrało
brak czatu i handlu
ech.. Tylko szept i wiadomosci.. porazka ;/
trolololo bb znowu problemy :)
to ze jest zakladka szept wcale nie oznacza ze dziala - dziala natomiast system wiadomosci - przynajmniej moze da sie kosze na noc wymienic
Już zaczynam się śmiać, jak to widzę. Takiego pokazu nieudolności i ignoranctwa tylko pogratulować...
PS. Już sie boję nawet dochodzić do lodówki, czy nie usłyszę od niej przy próbie otwierania drzwi: - A wyczyściłeś sobie przeglądarkę??
znowu szwankuje handel