wiecie, ja nie mówię, że gra ma cały czas idealnie chodzić. Wszytko się czasem psuje a ludzie nie mają boskiej mocy żeby od razu to naprawić. Ale tak jak piszą ludziska po wyżej, wypadało by napisać, że jest przerwa techniczna ...
Wersja do druku
wiecie, ja nie mówię, że gra ma cały czas idealnie chodzić. Wszytko się czasem psuje a ludzie nie mają boskiej mocy żeby od razu to naprawić. Ale tak jak piszą ludziska po wyżej, wypadało by napisać, że jest przerwa techniczna ...
Ja zaś mam ciekawy problem. Założyłam konto za pomocą facebooka i zwykle za jego pomocą się loguję i jest ok. Potwierdziłam swój mail w miedzyczasie. Jednak nie mogę sie zalogować ani poprzez swój login ani poprzez mail. Jest to niewygodne, jeśli np jestem u koleżanki i chcę się na chwilę zalogować, by poustawiać produkcję. Mógłby to ktoś wyjaśnić i ew naprawić?
Przeciez pisze wam na glownej stronie i na forum.
Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Powolne działanie a problemy z zalogowaniem to dwie różne sprawy,tak mi się wydaje
informuję, że gra ładuje się u mnie ale nie chce się wgrać.(okienki z paskiem i napisem BETA wchodzi ale następne z poradą dnia i najnowszymi wiadomościami nie do konca... niebieskie tło z tyłu i dalej nic) juz od 2 godzin(a 2 siedze)
chciałam zauważyć, że pisze o powolnym działaniu gry a nie całkowitej niemożności wejścia na jakikolwiek serwer :)
a mi sie wydaje ze wlasnie o to chodzi.Bo akurat w ten czas to napisali
Witam, powolne działenie- to moge zrozumieć. Tylko co to ma wspulnego z tym ze strona otwiera sie do pewnego momentu i koniec. Mam czas zeby cos zrobic i nic. Prosze naprawcie to.
moze powolne dzialanie jest rownoznaczne z graniem
mi teraz coś padło i nie mogę się zalogować
Wiecie moze na ktorym levelu sie konczy samouczek??
Ja tez nie moge sie zalogowac niby okno gry wczytuje ale nie ma przycisku OK :)
Udało mi się zalogować.
Zgadza się, ale ja mam taki oto problem:
http://img848.imageshack.us/img848/2636/tso.jpg
Uploaded with ImageShack.us
I raczej podczepić do powolnego działania strony podczepić nie mogę-wielokrotne próby logowania kończą się tym samym wynikiem jak na screenie.
Nie mogę się zalogować. 2h czekania na zalogowanie...? chyba coś jest nie tak..
Ja mam identycznie.Wszyscy tak maja wiec napewno cos robia przy stronie lub cos takiego
OOOO udało sie ciekawe na jak długo
To samo od ok 15 o ile dobrze pamiętam. Raz mi wyskoczył przycisk "rozpocznij przygodę", wczesniej komunikat by przeczyścić Cache, przerzuciłem się z Chrome na Mozille i nadal to samo, więc pozostaje tylko czekać aż serwer zacznie wpuszczać znów. :)
smiga
no i jest już włączony
o coś się zaczyna dziać, bo udało mi się zalogować :)
komu działa temu działa....
mi dalej wisi... niebieskie tło i porada dnia :/ i tak od 16
cojest do chole .........,,,,,,,,,,,,...........,,,,,,,,,,,....... .ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
U mnie też nic...
kto mi za to zwróci deski,granit,marmur itd??? SPECJALNIE WYKUPIŁEM WSZYSTKICH ODKRYWCÓW BY ICH CO 6 godz.wysyłać!!! mod! kto mi za to odda materiały???? odpiszcie w koncu???
Czyli rozumiem, że nic się z tym tematem nie dzieje? Nie chce mi się wierzyć, że żadnego moda nie ma na forum!?
dzisiaj nie mogę się zalogować w ogóle - dobrze by było gdyby w końcu coś z tym zrobiono
ten serwer to jakiś nieśmieszny żart, brak połączenia i tak od 9
Najlepsze to, ze moj brat w pokoju obok gra sobie bez problemu, a ja nie moge wejsc do gry :)
od rana od 8 probuje wejsc i nic , na mozilli na chrome na IE i dupa... ciekawe kiedy to naprawia i co dostaniemy w zamian za czekanie i stracone surowce??
Czy mozna poznac konkretny termin?Cytat:
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Wtedy powroce do gry inaczej szkoda nerwow.
udało sie zalogowac!
zalogowałem się na konto, a do gry nadal nie mogę się dostać.. licze na jakas rekonpensate ze strony administracji ...
jak to zrobiłeś? :D
nie można się zalogować - szkoda tylko dziennej premii :))
W końcu to "Beta", ważne że usterka wystąpiła teraz. Jeśli chodzi o logowanie to też mam problemy, rano w pracy udało mi się dopiero ok 12 i do 17 było bez zastrzeżeń. Teraz z domu też nie miałem większych problemów.
Dałem radę z logowaniem, także miałem problemy z długim nawet 25 minutowym logowaniem ,który konczył się niczym. Należało odblokowac wszystkie cookies i wszystko gra.Pozdrawiam graczy.
ps. ustawienia przeglądarki w opcjach