-
Więc tak obecnie w nic nie gram na komputerze ale grałem w : Counter Strike 1.6, Counter Strike Source, League of Legends,Metin2,Tibia,Gta Sa,Terraria,Minecraft,Warlord Battlercy 2,Warhamer 40 000 Dan of War 2,Counter Strike Condindion Zero, Burnout Paradise Ultimate Box,Żółwie Ninja i wiele wiele innych
-
A ja polecam renesansowe krolestwa, tez online, uzaleznia:)
-
Ostatnimi czasy zagrywam się w Team Fortress 2 oraz w Stronghold przez multi :)
-
może tak, w settlersów pierwszy raz gram.
Wersja online, jest fajna na zabicie czasu... jeszcze gdyby tak ranking wprowadzili i pkt za rozbudowę osady to byłby czad ;]
Ale jeśli chodzi o wersje instalacyjne, to tutaj za setlersami już nie przepadam. Jak dla mnie zbyt małe pole do popisu/rozbudowy rodzaju wojsk. Pod tym względem Age of Empires 3 przebija moim zdaniem Settlersów kilkakrotnie.
Pozostałe gry które uwielbiam;) :
- seria GTA - no któż tego nie lubi? :P
- Fallout 2
- Dungeon Keeper 2 - ciekawe czy ktoś kojarzy tą grę :) uwielbiam ją, aż chyba jeszcze raz sobie zainstaluje ;]
- Red Alert 1
- Earth 2150
- Wiedźmin
- S.T.A.L.K.E.R
- NFS Most Wanted
więcej grzechów nie pamiętam na chwilę obecną :)
-
Tekken 6
Starcraft 2
League Of Legends
-
Trine 1&2, czasem Age of Empires, ale najczęściej gram w MMORPG. Ostatnio w Vindictusa, C9,... obecnie Aion + testy Tera, RaiderZ i thesettlersonline ;p
Hmm i chyba skuszę się na Shoguna 2
-
Siemka :)
Ja gram w margonem, cs 1.6 , WoW , Max Payne
-
Ostatnio polecam Mass Effect 3, a ci co nie grali w poprzednie części to polecam zacząć od jedynki. Z gier, w które gra się dłużej niż 30 godzin, to cala seria Total War, choć najlepsze to Medieval 2 i Empire. Teraz cierpliwie czekam na Shogun 2: Zmierzch Samurajów.
-
No wiec nie widzialem wiec napisze :P
Cabal Online serwer Mercury jedna z czolowych postac :P
-
nfs most wanted , cs1,6 ,diablo 2 ,imetin i w coda :D
-
football manager 2011, sezon 2026/2027 :D
-
-
cabal online <czekamy na II :) >
-
czasem jeszcze diablo 2 czekajac na d3
-
Onlinie jedynie NFS World, poza siecią różnie, ostatnio Devil May Cry 4
-
League of legends, Counter strike; Source, Bubble Saga i to wsio. :-)
-
Ragnarok Online, stary dobry oldschool.
-
Ja gram online w takie gry: Ikariam ( My i Rho), BattleKnight, .Lord of Ultima , Koyotl.
-
-
Wszystkie gry ktore ukazyja sie na World Cyber games :)
-
Ja pykam w ikariam 4 servery ,w grepolis 3 językowo, europa1400,kingsage,imperialhero,tauriworld,seafig ht........i jeszcze kilka :)
-
Hi,
Ja polecam super grę przeglądarkową - eRepublik. W sumie dość ciekawe podejście. Od momentu powstania pojawiło się kilka podobnych gier, samo eRepublik, też się trochę pozmieniało, jak to w grach przeglądarkowych za dużo można kupić za $, ale ogólnie idea jest w porządku. Jesteś obywatelem eświata, jednego z ekrajów, możesz wzbogacić się jako przedsiębiorca prowadząc swoją firmę, możesz być żołnierzem, a nawet najemnikiem w jednej z grup bojowych, możesz iść w politykę. Sama gra nie jest zanadto rozbudowana, cały jej urok polega na relacjach społecznych. To co naprawdę zapala graczy do gry, to konflikty z odwiecznymi wrogami, jak Polski z Niemcami czy z Rosją. Polecam bardzo tą grę.
Jakby ktoś chciał zacząć, daje mojego referala. Każdej przyłączonej osobie pomagam, aż dojdzie do 10lvl.
http://www.erepublik.com/en/********/Maronam
-
Szachy dostępne w katalogu Gry - Windows 7.
Do tego poker na pieniądze w PokerStars.
W inne gry nie gram, wszystkie DVD/CD z grami jakie miałem sprzedałem w styczniu ^^ 300sztuk gier poszło do nowych właścicieli :)
-
jak kolega dwa posty wyżej eRepublik, chociaż teraz już tylko dwukliczę żeby znajomości nie odeszły w zapomnienie, w czym bardzo pomaga mi irc. :)
jednak odkąd kolega z grupy bojowej stworzył własną grę, będącą połączeniem zalet trzech części eRepa, z kolei bez jej wad (bonusy za realne pieniądze, rozwalanie ekonomii przez adminów, parcie na pieniądz, "beton", "fejsbukowatość",etc.), skupiłem się głównie na niej.
Gra ta nazywa się e-sim i również jest symulacją realnego życia, z odwzorowaną mapą i gospodarką. Adminami nie są już rumuńskie Wielkie Głowy, więc z dnia na dzień nie dostaje się wiadomości o supermeganowych zmianach. :) 211 dzień gry pozwala na bycie 'kimś' już po niedługim czasie. Istnieje wiele fundacji pomagających młodym graczom (np. sPajacyk, sKrasnal, projekt Mentor).
Niestety Litwa wraz z sojuszem po raz kolejny zdecydowała sie nas wykasować z mapy. sPolska wbija ogromny dmg, ale bez sojuszników nie dajemy im rady. Stąd wziął się pomysł Baby Boom'u. Spamujemy gdzie się da, bo tylko tak da się nakręcić nowych ludzi, którzy już niedługo będą stanowili siłę sPolski. W ciągu trzech dni dołączyło do nas ponad tysiąc obywateli.
Gra nie wymaga wielkiej aktywności, choć wtedy sprawia najwięcej frajdy. Komunikacja przez irc (za pomocą klienta lub zwykłą przeglądarkę) z setkami graczy z Polski i świata pozwala na nawiązywanie nowych kontaktów (znam strażaków, policjanta, nauczycieli, uczniów, studentów, pracujących za granicą - mnóstwo osób). W grze możesz wybrać różne drogi kariery - polityczną, biznesową, prasową bądź militarną. Nikt nie powiedział, że może to być tylko jedna z nich. :)
http://img402.imageshack.us/img402/4958/magike.jpg
za rejestrację poprzez polecającego otrzymuje się z gry 2Gold więcej po osiągnięciu 7 lvlu i szybką pomoc ode mnie w razie potrzeby.
Polecam gorąco! o/
-
Blackshot ; ) Taki Fps podobny do Combat Arms
-
Ja również pykam od jakiegoś czasu w eRepublikę :) poza tym stara dobra farmerama i jakies facebookowe pierdoły x)
-
Crossfire (EU), Aion, Battlefield 3
-
Swojego czasu pogrywałam sobie w Rohana :).
Poza grami internetowymi bardzo lubię gry typu HOM&M czy StarCraft :). Mam swoją małą kolekcję gier na półce :), do tej pory wszyscy mi się dziwią że kupuję oryginalne gry...
-
Witam
Ja gram w EVE Online, World of thanks, Lineage II,Minecraft no i oczywiście w The Settlers. Mimo, że jestem dziewczyną :)
-
-
Online to: Team Fortress 2, Quake Live, Garry's Mod, Spiral Knights, kiedyś też Halo: Custom Edition, czasem też zdarzy się w Castle Age i Icy Tower na fejsbuku;
Z gier offline: często wbijam do Devil May Cry 4, gdzie szlifuję swoje marne umiejętności... dziwne, że nabiłem w tej grze 300h. Mnóstwo czasu spędzam też przy Gothic 2, ale to tylko dlatego, bo tworzę w nim machinimy;
Grywam też na PSP w Lumines 2 i Monster Hunter Freedom Unite :P
-
Shaiya (Prywatne serwery), CSS, CS 1.6, Minecraft Multi/Single-player, Stalker Shadow of Chernobyl/Clear Sky/Pripyat.
-
Single:
Saints Row 3, Ridge Racer Unbounded, Minecraft, Angry Birds Space
Na bazie klienta:
AirRivals, Auto Club Revoution, Brick Force
Przeglądarkowe:
Kings Age, Command & conquer: Tiberium Alliances
-
League of Legends ! :D i w sumie nic więcej ciekawsze puki co nie ma :D
-
Niedawno skończyłem Mass Effect 3,a obecnie gram w Battlefielda'3.Na lato planuje zakupić Back to Karkand :D
Od czasu do czasu jeszcze w bete Tribes:Ascend.
-
Zazdroszczę wam czasu wolnego :D
-