-
witam ja też nie mogę się zalogować od wczoraj to chyba znak że trzeba szukać jakiejś nowej gierki bo tu co chwila jakieś problemy
-
Moze w środe naprawią w czasie konserwy.
-
Czymam kciuki.
Bo do tej pory głucho .
-
U mnie to samo, od wczoraj od godzin popołudniowych nie mogę wczytać gry. Wcześniej w weekend nie mogłam wejść na przygodę ani jej anulować. Teraz już w ogóle gra nie działa... Gram stosunkowo niedawno, więc chciałam podpytać z Waszego doświadczenia - wydłużą czas zadań może? Bo z pioniera miałam końcówkę... :(
-
Raczej nie wydłużą niczego...
-
Malami Tobie też nie działa? To nie jestem jedyna... już w weekend nie mogłam wejść na Twoją wyspę, a do innych mogłam. Więc u Ciebie pewnie siadło wcześniej niż u mnie...
-
Vege, mi padło w sobotę wieczorem. Jeszcze po południu normalnie grałam. A od tego czasu nic...
-
Mala, Vege jest nas więcej...
Od soboty zero jakiejkolwiek informacji
-
Kuźwa, od soboty nie można się zalogować na Dolinę Odkrywców, kiedy to naprawicie ?
-
Jeśli naprawiają tak jak piszą informacje o aktualizacji to tak prędko nie naprawią.
"...aktualizacja gry jest zaplanowana na czwartek...." - to jest 06.02
"Aktualzacja - 05.02.2025"
"Data: 04.02.2025"
Ja bym powiedział, że ta aktualizacja trwa od sobotniego popołudnia czyli 01.02
...Zmiany w grze zostaną opublikowane w późniejszym czasie... => A o błędach dowiemy sie później typu poprawiono tłumaczenie tekstu.
Podejrzewam, że przez tego typu naprawki gra się sypie.
Najwidoczniej "Dolina Odkrywców" działa poprawnie gdyż dostałem @ zwrotnego po dwóch dniach typu wyczyść sobie ciasteczka.