no a gdzie jest zmumifikowany geolog miało go być w sumie 4 a tu echo
Wersja do druku
no a gdzie jest zmumifikowany geolog miało go być w sumie 4 a tu echo
Szkoda, że zredukowano generała MGG do jednej sztuki, bo to jest postać tego wydarzenia a spychana teraz na dalszy plan. Zasoby warte coraz mniej, inflacji w grze ciąg dalszy.
Błędów może być jednak więcej niż wymienione wcześniej. Zauważyłem dzisiaj, że dostałem w zadaniu fasolkę fioletowego drzewka (postawiona już na wyspie) a w sklepie ograniczone do 1 sztuki mam w kolorze czerwonym, natomiast fioletowe dostępne są dwa... zapewne w zadaniu powinna mi wylecieć czerwona, co sugeruje nawet opis tu na forum, coś poszło zatem nie tak.
Nie chce robic kolejego postu o trudnosciach w logowaniu do gry, dlatego napisze tutaj.
Penelopo, prosze, zgłoś do centrali błąd o trudnościach w zalogowywaniu do gry na polskich serwerach. Nikt inny tego nie moze zrobic.
W godzinach szczytu nie da się zalogować do gry, niektórzy gracze próbuja nawet przez godzine wpisywać dane logowania po kilkadziesiąt razy, żeby potem zobaczyć pusty ekran.
Nasze Blue Byte wiaze koniec z końcem, zeby wyjść na swoje, zdaje sobie z tego sprawę, ale taki błąd trzeba zglosić, a możesz to tylko ty.
Hej! Czy po początku fazy zakończenia czyli po 10 listopada cmentarze będą dalej produkowały, jeżeli będzie zapas dyń?
Dzień dobry,
Mogę tylko poinformować, iż problem jest nam znany.
W tej sytuacji trzeba będzie poczekać na naprawę sytuacji przez techników serwera. Niestety nie jestem w stanie określić, kiedy może ona mieć miejsce, ale temat został już zgłoszony naszym specjalistom. Na pewno będą chcieli oni rozwiązać problem możliwie jak najszybciej.
Jeśli natomiast mowa o jakiejś rekompensacie za niemożliwość zalogowania się do gry, to na razie nic zaproponować nie mogę. Być może podjęta zostanie jakaś decyzja o zadośćuczynieniu za te utrudnienia, ale proszę wyglądać dalszych komunikatów w tej sprawie na forum oraz za pośrednictwem poczty w grze. Jeśli jakaś paczka rekompensująca zostanie wysłana, to raczej właśnie pocztą w grze. Indywidualnych rekompensat na ten moment nie oferujemy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Odkrywczyni czarnodrzewu nie przynosi premii podczas długich poszukiwań skarbu, a jest w opisie, że zawsze przynosi.
Jeśli jest to wprowadzenie w błąd to jest to skandal!
Chciałem poprosić staff gry aby w sklepie można było kupić więcej Ekip wyburzeniowych, ponieważ jest limit który nie wystarcza na usunięcie wszystkich Gór na wyspie.
Chcę wydać klejnoty a nie mogę ponieważ nie mogę kupić większej ilości ekip wyburzeniowych, to chyba nie jest problem a pomógłby jak sądzę nie tylko mnie.
Penelopa proszę zajmijcie się tym.