mi tam dziala na jutrzejszym ;)
Wersja do druku
Talo :D
bb tak przeprowadzilo aktualizacje sklepu ze teraz w ogole go wylaczyli bo nie potrafia se z tym poradzic ... mega profesjonalizm
Szkoda, że zablokowana jest możliwość kupienia paczki za kwiatki, która była już nabyta w poprzednim roku. Mocno ogranicza to możliwości eventowe...
gratulacje rowniez za specjalne drzwi z kalendarza ... widac bb odlecialo i to daleko ... moze raz odpalcie w koncu ta gre i zobaczcie o co w niej chodzi
Aktualizacja Pamiętnika Dewelopera
Drodzy Gracze,
Dokonaliśmy następującej korekty:
- Przy Tunelu miłości podaliśmy błędne informacje na temat produkcji. Budynek nie produkuje "Platyny", tylko "Rudę platyny".
Bardzo nam przykro z powodu tego błędu i postaramy się w przyszłości być bardziej czujni, aby uniknąć tego rodzaju zamieszania.
Miłej gry,
Wasz Zespół The "Settlers Online"
To się już coraz bardziej żenujące robi ...
ostatni blad z ulepszeniem tez bylo no trudno pomylka.... wiec na nic nie licze bo wiem ze bedzie jak zawsze
Im dłużej trwa event tym więcej błędów, strona nie odpowiada, info the settllers, itd. itd. no i wiadomo co - relog gry. Jak kilkanaście razy w ciągu dnia to czy chce się grać?
tradycyjnie, w wersję HTML5 w tym całym unity nie daje się grać. jak to ma dobrze działać w unity, to niestety jest do całkowitego przepisania.
ale przecież są narzędzia które pozwalają na wyprodukowanie gry multiplatformowej, włącznie z wersją na androida i ajfona. a wy cały czas tkwicie w tym webowym unity, które w waszym wydaniu jest po prostu tragedią. gra pisana na flash player nigdy nie będzie wydajnie działała w unity.
jeszcze trochę i ta prosta w sumie gra będzie miała takie wymagania jak legendarny Crysis :P
na temat wydarzenia to nawet gadać mi się nie chce. gra jest po prostu niegrywalna, a ruskiego agenta jakoś nie chce mi się odpalać.