-
Obszar serwera uszkodzony.
W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie.
To treść komunikatu przy próbie wejścia do gry. A zepsuło się po tym jak uruchomiłem uroczy ogród i koniec od tej pory nie da się wejść do gry cały czas ten sam komunikat od 9 30.
-
dopiero rano bedziesz mogl wejsc jutro, chyba ze zrobia jakas konserwe dodatkowa, ja od 20 pazdziernika juz mialem 4 blokady kazda od czegos innego i rano zawsze wszystko wracalo do normy
-
Nie ma to jak zrobić event z naciskiem na przygody kooperacyjne gdzie wszystko chodzi.....nie będę się wyrażał brzydko
-
penelopa jak zapraszac zn ajomych do przygod? takiego partactwa to zadna firma nie odwala .... honoru tez za grosz nie macie
-
Na paczki eventowe mam nałożone blokady. Czy tylko u mnie ten błąd występuje? Blokadę na dyniowe paczki jeszcze mogę zrozumieć, ale za klejnoty? Nie przypominam sobie abym wydawał 20-30 k klejnotów na paczki, a mam na nich również blokadę.
Od razu uprzedzam głupie komentarze- nie, nie planuje kupować paczek za klejnoty ale skoro mam i na nich blokadę i na tych za dynie to chcę wiedzieć czy to tak ma być, czy jest to błąd bo chciałbym wiedzieć jak rozplanować rozgrywkę.
-
Witam mam to samo co GalAndrzej i pytam kto mi zwróci dynie z odkrywców i produkcję z 1 dnia z cmentarzy. O ile w ogóle bedę mógł wejść na grę jutro!!!!!!!
Zgłoszone do suupotrtu jeszcze przed eventem cisza nawet na mailu brak potwierdzenia zgłoszenia. Porażka te waszekonserwacje nie naprawiają niczego a jeszcze psują grę bardziej.
-
kliknąłem "coś" sam nie wiem co i też mam blokadę:) Obszar serwera uszkodzony.
W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie. spróbowałem 4x i dałem spokój:)
-
J kliknalem na znajdka i blokada. Niestety to jest porazka.
-
no penelopa napisz w koncu cos madrego bo od tygodnia milczysz... nawet tego syfu skomentowac nie potrafisz
-
Nie odzywa się bo zabrakło pomysłów na wciskanie kitu
jedno z zadań eventu to: ukończ 2 misje współpracy a zapki nie dochodzą