100%
Wersja do druku
Chciałbym zauważyć, że w porównaniu od zeszłego mamy więcej odkrywców i premię od znajomego, bo ona pojawiła się chyba dopiero w okolicach Wielkanocy. Teoretycznie jest więcej do wydania, ale ...,. No własnie ale. Paczka generał - Anslem. Na dzień dzisiejszy to nawet jeden jest za dużo. Ja w każdym bądź razie nie zawsze go zabieram. "Fajne" 3 drzewa farma kwiatków zamiast 1 mamy 11. Tylko, że czas trwania premii to tylko 4 godziny raz na 2 dni (po kupnie 3 i podniesieniu kwiatkami).Nie wiem jak to można wpleść w łańcuch, aby miało to długotrwały sens. Cukiernik - nawet 3 sztuki koszt koszmarny- też podniesienie kwiatkami - premie takie sobie (oprócz może strzałek, ale to łączny koszt 8300 kwiatków), a czas produkcji jeszcze lepszy. Nowy kwatermistrz, geolog tego każdy ma chyba pod dostatkiem. Uroczy ogród mam, ale do czego on służy nie odkryłem. Stacja pogody i obserwatorium tez leżą odłogiem. Lista, więc u mnie bardzo się skróciła i kwiatków wystarczy. Kupuję odkrywców i stanicę , może jednego cukiernika pod warunkiem, że będzie mnie stac na maksymalne ulepszenie. A jeśli nie będzie bonusów do doświadczenia to doładowania najprościej będzie zdobyć wirem lub skarbem na jeziorze.
czytać że coś się utrudnia bo ''koncepcja'' tego eventu jest inna, więc farmy działają wolniej, odkrywcy przynoszą mniej (w opcji dla zwykłych ludzi wysyłających ich raz dziennie a nie nolajfów siedzących pół dnia) i jeszcze rozkminiać czy coś się da kupić czy nie to jakby po napluciu na głowę udawać że deszcz pada
oni na etapie obumierania gry ględzą coś o wykazywaniu zespołowego zaangażowania (który ma ułatwić zbieranie kwiatów i zakupy? LOL) jak nie ma do kogo buzi otworzyć całymi godzinami poza handlem, nieźle ich wywaliło w kosmos i w stanie nieważkości-bezmyślności zapomnieli o grawitacji i prawie ciążenia
do tego z tyłka wzięte pomysły na paczki z niepotrzebnymi generałami, odkrywcami i śmieciami zapychającymi gwiazdę-czemu chcecie by tak ŹLE zapamiętać lata zabawy przy setach, watro było tak się ze...zdekatyzować dla kasy? eeeech :mad:
Zabieranie nagród odkrywcom, to strzał w pysk dla graczy którzy są od lat.
Kupcie dużo jutro i tak to będzie warte miskę ryżu. Pozdrawiam.
Prosiłabym o wyrażanie swoich opinii w sposób kulturalny i nie naruszający zasad. Post z wulgaryzmami i odniesienia do niego zostały usunięte.
czy masz dwoch czy 70 odkrywców, czy grasz rok czy od poczatku, wszystko to jest nie wazne, wazne sa pieniadze ktore wpadaja za klejki i pakieciki.
A slepa banda mozgowcow na gorze nie dostrzega ze graczy ubywa bo gra momentami staje sie nudna z braku nowych atrakcji a nie tylko eventow ktore sa coraz mniej atrakcyjne.Wszystko podrozyli i wydluzyli czyli olali nowych graczy a postawili na kase.
Właśnie się zastanawiam czy nie podać ich do Sądu w Brukseli bo to ostatnio takie modne. Niech najpierw przeczytają swój regulamin.
a co sadzicie o tych nowych budynkach - bo jakaś cisza o nich do tej pory - chodzi mi o cukiernika i o czekoladę co "Skraca czas produkcji w Magazynie Prowiantu o 10x przez 4 godziny" i o drzewko miłości co daje premie +1000% ??????? (dane z wiki) Czy na testowym tez tak było?