Straciłem wszystkie prezenty , odechciewa mi się grać
Wersja do druku
Straciłem wszystkie prezenty , odechciewa mi się grać
Jesteśmy wszyscy jak małe dzieci, narzekamy, narzekamy a i tak dalej gramy. BB o tym wie i ma nas gdzieś.
Wystarczyło na telefonie miec apke i sie zalogować, i wykupić to co potrzebne.
Fakt na telefonie nie da się grać ale jako emergency to tak
No to kolejny raz macie nauczkę ... prezenty wydaje sie od poczatku , na odkrywcow (przynoszacych kolejne) generałów(o razu uzywanych do walki) no i pozniej budynki czy cus tam jeszcze :), w naszej gildii chyba nikt nie stracil zbyt duzo bo conajmniej tydzien przed koncem oddawalismy prezenty mniejszym lvl-om , poza tym to tylko gra ....... na którą od lat narzekamy i dalej gramy :) . zdrowia wszystkim życze :)
Witam serdecznie!
Jeśli mowa o jakiejś rekompensacie za niemożliwość zalogowania się do gry w ostatnie dni eventu, to na razie nic zaproponować Ci nie mogę. Być może podjęta zostanie jakaś decyzja o zadośćuczynieniu za te utrudnienia, ale proszę wyglądać dalszych komunikatów w tej sprawie na forum oraz za pośrednictwem poczty w grze. Jeśli jakaś paczka rekompensująca zostanie wysłana, to raczej właśnie pocztą w grze. Indywidualnych rekompensat na ten moment nie oferujemy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Marudzicie... przy logowaniu przez nk.pl nie można się zalogować od MIESIĘCY!!! ...i nikt z tym nic nie robi.