I las. Nie zapomnijcie o lesie.
Wersja do druku
Dalej nic sie nie dzieje z tym logowaniem przez nk,znajomy od prawie dwoch miesiecy nie moze gra.
BB proszę o informację co w tej sprawie się dzieje
Ja też mam problem od pazdziernika z logowaniem przez nk. Suport zbywa mnie standardowym tekstem.
Nawet probowałem migracji konta ale jest jeszcze gorzej teraz nie mozna wogule wejsc na Pl strone smiech na sali
Berlmondo82 mój znajomy ma to samo,on odniosł wrażenie że na pomocy technicznej są płaceni w akordzie za każde nowe zgłoszenie,czym więcej zgłoszeń tym więcej pieniędzy na wypłatę.Święta się zbliżają więc trzeba trochę więcej zarobić a gracze to tylko numerki.
Kolejny event przed nami, a sprawa logowania przez NK nadal nie załatwiona? Odechciało mi się tej gry. Rozumiem, że trzeba czekać, ale ile miesięcy?
Jedna i ta sama odpowiedź: znany problem, został "już" zgłoszony naszym programistom, rozwiązania możliwie jak najszybciej...
No i do tego "Musimy jednak prosić o cierpliwość" - buahahaha ;-)
Zalogować się nie można, zmigrować konto z nk tez nie i że tak powiem doopa zbita
Witam serdecznie!
Przypominam, że ujawnianie na forum korespondencji z Supportem jest niezgodne z regulaminem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa