Cytat:
Zamieszczone przez
rolnik35
Ludzie nie są ograniczeni, a jedynie nie widzą problemu z kliknięciem na stanicę przed rozpoczęciem przygody.
Zgoda, tu masz rację można kliknąć samemu.
Cytat:
Większym problemem dla mnie będzie pamiętanie, żeby przy włanczaniu przygody pamiętać za każdym razem (lub trzy razy z rzędu) o kliknięciu na niej użycia w przygodzie, niż teraz gdy ją odpalam raz i wiem, że mam dwóch drwali i trzecią przygodę z premią do expa, z automatu bez klikania już na nic - nie muszę pamiętać, żeby zaznaczyć w przygodzie, że chcę jej użyć.
Tu już nie rozumiem, czemu tak sądzisz? Skoro stanica nadal będzie działała jak działa do tej pory. Klikasz raz i nie więcej :)
Cytat:
Więc ta opcja, jak dla mnie niczego nie ułatwia, a wręcz odwrotnie - zmusza mnie do zaznaczania na odpalanej przygodzie, że chce użyć stanicy. Zwłaszcza, ze majac dwie godziny, przygody odpalam szybko i automatycznie - nie czytam ich opisów, niczego nie zaznaczam.
Nadal podczas odpalania przygody nie będziesz nic musiał zaznaczać, ponieważ przypomnienie do zaznaczenia będzie domyślnie wyłączone :)
Stanice również będziesz odpalał jak do tej pory. Zmiana nastąpiłaby dopiero po zaznaczeniu, ale Ty przecież z tego nie chcesz korzystać, więc Ciebie to nie dotyczy.
Cytat:
Więc daruj sobie tych ograniczonych ludzi, bo ta "dodatkowa opcja" nie jest, bynajmniej dla mnie, żadnym ułatwieniem, a wręcz kolejnym utrudnieniem o którym muszę pamiętać za każdym razem gdy odpalam przygodę. Naklej sobie kartkę na monitorze, żeby włanczać stanicę przed przygodą i będziesz miał przypomnienie
Nadal musisz pamiętać aby w ogóle przed przygodą odpalić stanicę, a zamiast kartki na monitorze wolę mieć przypomnienie podczas odpalania przygody :)