W menu kontekstowym nie działa kasowanie wiadomości. Wkurzające na przygodzie...
Wersja do druku
W menu kontekstowym nie działa kasowanie wiadomości. Wkurzające na przygodzie...
Poligon elitarny nie działa poprawnie ,dodaje czas zamiast zmniejszać .Miałam wojo ustawione na 4 dni po wybudowaniu poligonu zrobiło się 7 dni .Coś nie tak :(((
A mojego statku nie wpuścili Granicznicy na wioske, bo pewno był z Uchodzcami :(
hehe statek mi odpłynął ;D byl 1 dzień zrobiłem 3/4 zadań a teraz go juz nie ma ;D
Jak się rzuca premki, to podświetlają się budynki na które rzucona została już premka, a te na które się rzuca, są nadal zaciemnione.
Błędy się mnożą a kwestia ich usunięcia - cisza ...
To i ja sie dołączę do Was. Brak statku, a zadania widoczne ale niedostępne. Czyszczenie pamięci przeglądarki nic nie dały, tak jak i liczne relogi. W ramach desperacji sprawdzenie na innych przeglądarkach przyniosły te same efekty. Ale desperacja była większa. Zainstalowałem grę zamiast dostępu przez przeglądarkę. Tym razem było ciekawiej, gra się uruchamiała, i z pięknym czarnym ekranem stawała przy uruchamianiu i można się było zagłębić w czarnej toni ekranu uspokajając swoją 5-tą czakrę :-)
Oby tak dalej to w końcu podejmę tą decyzję i przestanę tracić czas na tą grę...
Wypowiedź modów z angielskiego serwera - przekazane do developerów, pracują nad tym ale nie mają jeszcze przybliżonego czasu na wgranie poprawki.