Jak dobrze że mi gra nie dziala i nie mogę się zalogować na wyspe, i dzięki temu nie mam jak odpalić tej zacnej kampanii. Bo z tego co piszecie to wgrali zgodnie z tradycja czyli z błędami super ... ';)
Wersja do druku
Jak dobrze że mi gra nie dziala i nie mogę się zalogować na wyspe, i dzięki temu nie mam jak odpalić tej zacnej kampanii. Bo z tego co piszecie to wgrali zgodnie z tradycja czyli z błędami super ... ';)
Suport po analizie zrzutów ekranu przesłał brakujące futro. Oferta handlowa została zrobiona i pełen nadziei przystąpiłem do zakończenia wyprawy. Ale niestety nie było mi dane. Sala miodów nie chciała przyjąć oferty. Generuję osobiście łańcuch błędów :). Może uda się wyprawę zakończyć w terminie a tylko 9 dni zostało.
Czyli mam rozumieć że lepiej nie robić tej przygody bo jeszcze nie na prawiono błędu??
nie naprawiono , dodano kolejne
pewnie naprawia, za pare miesiecy...
Może ktoś podzieliłby się wrażeniami (bugami) z Labiryntu (np nie znikająca mgła). Bo co z tego, że naprawią Nieznane regiony jak za rogiem kolejna wpadka. Może uda się 2 naraz poprawić.
Wystąpił mi dokładnie ten sam błąd. Sprawa zgłoszona do supportu, mam nadzieję, że szybko zostanie rozwiązana
zgłoszenie wysłałam w nocy, rano miałam już na skrzynce premię, (która szczęśliwie zadziałała ;)). Support zadziałał bardzo sprawnie- :).
Tyle tylko, aż strach zabierać się za kolejne przygody z tej serii ;)
w przygodzie nieznane regiony jest blad, nie mozna rzucic snieznych gogli, rzucilem raz, dalej byly w gwiezdzie, rzucilem drugi raz i to samo, wrocilem na wyspe główna i po wejsciu znowu do przygody nie bylo w gwiezdzie gogli, a zawieja wciaż jest aktywna