Wtedy będzie płacz jak o tych msw.
Jestem za, byleby nie trzeba było czekać kolejnych lat na realizację.
Tak z ciekawości: Co wy chcecie robić i co zrobiliście z tymi klejnotami?
Obecny limit wystarcza na wykupienie całego kupca :)
W momencie jak dodawali kopalnie klejnotów to może wydawało się dużo i by starczało, ale przecież co i rusz coś dodają za klejnoty. Na samo wyburzanie kolo 20k trzeba liczyć, archipelag doszedł kolejne wysepki kolejne 10k, tak więc aż tak dużo zostawać nie będzie. Niech po świętach czempoinów dadzą za klejnoty to kolejne wydatki i to pewnie nie małe.
Jestem na tak, jednak limit powinien być, bez sensu postawić np 50 kopalni
No jak ktoś kupił budynki, które może mieć z wagi, albo geologów więcej niż się da wykorzystać albo premium na dwa lata, to może zacząć odczuwać braki. Nie mówiąc już o tych, którym się kolory kryształków w excelsiorze pomyliły :]
Ja mam wykupione (chyba) wszystko z limitem i jeszcze całkiem spory zapas jest.
A jakby ktoś nie zauważył, to nowe źródło niebieskich jest dodane na wyspie. Może nie tak wydajne jak kopalnie, ale da się wyciągnąć co nieco i moim zdaniem nie jest to mało.
Większość osób która wykupiła owe 10 kopalń zapewne ma zapas klejnotów, czyli dla BB jest to raczej nie opłacalne. Chyba że najpierw wprowadzą 3x niewyczerpalne kopalnie węgla/żelaza/złota, 1x niewyczerpalną granitu/tytanu/saletry, oczywiście każda kopalnia po 20k klejek (może nawet saletry/tytanu/granitu mogła by być nieco droższa), wtedy zwiększenie limitu miało by sens.
Niewyczerpana wegla juz jest (nazywa sie manufaktura).
Wszystkie pozostale sa bezwartosciowe, poza moze zelaza, ktora tez nie mialaby za duzej wartosci uzytkowej.
Chyba, ze sugerujesz, ze wtedy limit bylby zwiekszony nie dlatego, ze warto byloby cos kupic, tylko dlatego, ze poszerzylaby sie oferta.