jak wiadomo produkcja po 24h się zatrzymuje. jeżeli ktoś pomimo tego chce odwiedzać wyspę to zawsze może zatrzymać produkcję w budynkach.
jedyny + dla tego pomysłu to zatrzymanie premium, a na to bb nie pójdzie
podsumowując nie
Wersja do druku
jak wiadomo produkcja po 24h się zatrzymuje. jeżeli ktoś pomimo tego chce odwiedzać wyspę to zawsze może zatrzymać produkcję w budynkach.
jedyny + dla tego pomysłu to zatrzymanie premium, a na to bb nie pójdzie
podsumowując nie
cos za cos bb idzie na reke zatrzymujac premium bo jak ktos np odpala roczne a w wakacje na wakacje chce wyjechac czy w zimie czy inne niespodziewane wyjazdy sluzbowe i nie tylko ;) - moze byc nawet limit 2-3 razy w roku mozna uzyc a za to my idziemy na reke i oddajemy te surowce ktore by sie wyprodukowaly budynki poupowaly itd... nie mozemy tez od razu wylaczyc jesli sie zdecydujemy tylko po minimum 3 ? 7 dniach ... i zeby nie przedluzylo sie za bardzo to po 30 dniach automatycznie sie wylacza i premium dalej leci gramy czy nie gramy
ps produkcja zatrzymuje sie po 24 h ALE jak ktos wejdzie na wyspe znowu rusza bez znaczenia czy sie logujemy czy nie
Ja to widzę tak:
Jest gdzieś tam ikonka URLOP, po kliknięciu "zamraża" się wszystko, produkcja, szkolenie itd. Z drugiej strony zatrzymany jest czas premki (jeśli jest odpalona), nie ma przerwy w ciągłości codziennego logowania, u kupca "nie leci" czas od zakupów.
Podczas urlopu nie możemy wejść do gry - pojawia się napis "czy przerywasz urlop T/N".
Znajomi nie mogą bufować - pojawi się napis - gracz na urlopie.
W ciągu roku możemy wziąć (powiedzmy) 21 dni urlopu. Gdy podczas urlopu kończy się limit, gra automatycznie się "odmraża".
I takie coś mi by się mocno przydało:)
Fajny pomysł. Dodałbym bym opcję, aby w czasie urlopu jak się trafi event z kalendarzem, automatycznie otwierało nam okienko. 2 Lata temu wyjeżdżałem na wakacje podczas eventu piłkarskiego na kompletne odludzie nad Polskim morzem i nie miałem dostępu do neta. Okienka i nagroda końcowa przepadły :D
RedJul Twoja wersja tego pomyslu bardzo mi sie podoba ale niestety na wersje podstawowa zaglosuje nie nie
A czy ten urlop jest płatny? tak, za 1 dzień trzeba zapłacić 1500 niebieskich... łeh łeh łeh
temat w stylu, szukanie dziury w całym
gra jest tak stworzona ze nawet jak nie gramy regularnie to i tak nic złego z wyspą się nie dzieje a wy tu o urlopach
pomysł przydatny przy ZG;)