Jeśli chce się dostawać ponad 200 monet za zadanie, to bez monitorowania nie da rady. Widać mało słyszałaś, więcej gildii monitoruje wykonywanie zadań. Po prostu są takie gdzie akcentuje się robienie zadań i takie gdzie po prostu się jest.
Wersja do druku
ja tez monitoruję zg i to nie jest dla kilku monetek, a dla dobrego funkcjonowania gildii.
jak masz dużą gildię, to nie wyłapiesz "na oko" kto zg robi, a kto żeruje na innych. teraz system zmienili i kto nie zrobi zg, ten nie dostaje monet, ale z drugiej strony, zaniża ilość monet możliwą do ugrania.
bez notatek, nie wyłapiesz, kto notorycznie olewa zg, a komu tylko się przydarzyło.
jedna osoba bardzo nie zaszkodzi, ale więcej i owszem.
Tego nie napisałam. Po prostu dla mnie gra jest dla relaksu. Ciśnienie w grze jakby mija się z celem samej gry:) A wysyłąnie codziennie pw z info o zrobieniu zadania to już coś jak przedszkole. Podziwiam osoby, które to robią za cierpliwość, ale nijak nie rozumiem po co:) Nie lepiej zamiast to podliczać porobić sobie jaja na czacie i uśmiechnąć się, zamiast się spinać o zadanka? Ps nie narzucam swojego zdania, wiem, ze niektórzy maja inne, ale o wysyłaniu codziennego potwierdzenia zrobienia to serio 1 raz tu usłyszałam:)
A taki, ze gildie sobie pomagają w drobnych rzeczach jak rzucenie premii czy pożyczka:)
A tak z ciekawości to Ci odpowiem, ze tak ze 2 w tygodniu schodziły i nie słyszałam, żeby ktoś z tego powodu lamentował:) Baaaaaaa jak jestem w tej gildii 7 miesięcy tak nigdy nie widziałam 1go sporu. Za to w poprzedniej gildii robiącej zadania wytrzymałam aż tydzień, co się weszło to akurat o coś się kłócili:) Nie na moje nerwy... A co do monetek jak braknie to się kupi, jak niższemu lvlowi braknie też mu się skołuje, żaden problem.
Dla mnie 2 zadania w tygodniu to porażka, ale każdy gra jak lubi. Kwestia zebrania osób o podobnych celach.
Są osoby, które nie należą do żadnej gildii i też się da grać.
Na początku mojej gry trafiłem do gildii, gdzie nawet szefowa nie robiła zadań i sobie wisiały w nieskończoność.
A jaki macie procent wykonania zadań po wprowadzeniu zmian?
Przy 54 osobach średnio coś koło 100 jest rozsyłanych. Póki co to wiadomo nie każdy wszystkie budynki ma:) Sama w tej chwili postawiłam już kilka badziewnych budynków, których nie miałam od 2 lat tylko dla tych zadań:)