To zdanie świetnie puentuje i Twoje zdanie w tym temacie i w wielu innych.
Absolutna większość graczy by napisała:
"Po to mamy cotygodniowy bonus za logowanie abyśmy sobie uzbierali"
Ci "lepsi" napiszą "macie" i "abyście".
Wersja do druku
Popieram pomysł. Po podniesieniu maksymalnego poziomu nie ma gwiezdnych monet i zebranie klejnotów na odblokowanie jednej nowej wyspy zajmie ok. 8 miesięcy. Trochę za dużo.
Bez sensu... pisałem macie bo ja już uzbierałem i kupiłem... Zejdź na ziemie a nie bujasz w chmurach...
Dodam jeszcze ze zauważyłem pewną zależność. Opierając się głównie w ostatnich dwóch tematach w jakich się wypowiadam, w tym i w temacie gdzie omawiałem nową cenę klejek za ZG. Zauważyłem że osoby które zadań gildii nie kończą przy użyciu klejek mają tak naprawdę w dupie to że dla mnie to jest ździerstwo... i piszą jakieś bzdury abym był optymistą i trele morele... Ale jak jak pojawia się temat aby coś można było kupić omijając walutę premium, to od razu wszyscy startują ze jest spoko pomysł i żeby to wprowadzić. Przecież wasz tok rozumowania jest tak absurdalny że nie zdziwiłbym się gdyby MOD brał popcorn aby podziwiać ten spektakl kabareciarzy. Ja uzbierałem na MSW, inni coś mają z tym problem, ja mam problem z ZG. No ale wasz problem jest ważniejszy, bo każdy by chciał ale nie każdy jest OPTYMISTĄ tylko jak widać zniecierpliwionym kolekcjonerem dla którego nie mieć wszystkiego w tej grze to jak nie mieć nic...
Ty jesteś głupi czy jak? xd Teraz ja Ci odpowiem że o cholere pyszczysz , że masz taki duży wydatek na klejnoty za zrobienie zg, kto ma to zaplaci kto nie ma ten nie zapłaci i nie zakończy zg :D A z generalami jest o tyle problem i z innymi rzeczami ze sklepu, że nie ma szans ich zdobyc z gry tylko trzeba płacić lub czekać. Ale co ma z grą wspolnego, że trzeba czekać żeby grać i zdobyć msw a nie grać i zdobyć dzieki temu msw. Jasne można msw zdobyc z eventu wielkanocnego ale co ? Ktos zacznie w wielkanoc lub po wielkanocy i nie ma siły żeby uzbierał pisanki na msw, i musi czekać ROK albo zaplacić, albo czekać ileś tam czasu żeby uzbierał klejnoty. To jest bez sensu, (żeby nie było - ja mam 2 msw patrze tylko z perspresktywy normalnego gracza ktory wchodzi do gry wbije troche lvli i co widzi - nie ma opcji zeby wykonal ktorejs przygody bez tego generała patrzy na cene ahaaa musze kupic klejki albo czekac pare miesiecy zeby moc robic lepsza przygode.. super) Idź se tam chłpoie przygody usuwaj a nie pieprz głup[ot :D
może ja jestem idiotą ale której przygody NIE DA SIĘ SKOŃCZYĆ BEZ msw, majora czy wetka lub pienia? może trzeba zrobić poradnik dla kumatych oparty jedynie na tawernianych? wiem ze tu grają dzieci co dobrze liczyć nie umieją no ale bez przesady symulatory są dostępne. więc nie przesadzaj że ten MSW jest niezbędny skoro ludziom się nie chce to nie zrobią gildyjnego a na łatwiznę i zgrywać twardziela każdy potrafi tylko przychodzi że coś nawala i cena lota 2x podstawowej ( tak jak było po tym drobnym retuszu jednostek na bajkowych szkoda że to jednorazowy wybryk BB :( obłowiłem się nieźle w 1 tygodniu potem było dużo poradników i się skończyło) co do nowych osób jak dostaną tą bagienną do zrobienia to faktycznie tyle trzeba tych nowych generałów że ho ho może przygodę trzeba zlikwidować ?
Na pewno da się wykonać każdą przygode bez MSW ale z o wiele większymi stratami czyniąc te przygody nieopłacalnymi.
To teraz przenieśmy się do czasów, kiedy msw nie było... nie było płaczu, nie było żalu, jedyne co było, to wetek, którym większość teraz gardzi... bo co? abo je msw, je major, bo w dupach się poprzewracało. Dla niektórych najlepiej by było, gdyby na starcie dawano ten pakiet wsparcia z testowego. Choć pewnie te osoby za długo się tam nagrały, bo od kiedy pamiętam, w settlersów grało się, żeby mieć, a nie miało, żeby grać.
Kiedyś też pamietam, że wypadała broń z dropów więc wiesz. Kiedyś to było kiedyś a teraz to jest teraz i wiem, że wiele osób rezygnuje z gry bo nudzi im sie wykonywanie 2-3 przygód tych najprostszych bo innych się im nie opłaca robić :D