problem - np taki ze ze znajdek we wladyce produkuje sie stare pisanki w kropki zamiast pisanek w paski
Wersja do druku
problem - np taki ze ze znajdek we wladyce produkuje sie stare pisanki w kropki zamiast pisanek w paski
@Shadow_mk
Toć tak ma być. Dano to, ponieważ ludzie muszą jakoś zmarnować to, co nazbierali z poprzednich eventów.
A mi nie dodaje żadnych pisanek z przygód zrobiłem 5 razy wyspę i 0 pisanek. Też tak macie?
Jak juz udało mi się zalogować (trochę to trwało), to okazało się, że mam 2 sloty do budowania. Trzeci tylko co jakiś czas odpala.
Chodzi to wszystko fatalnie. Podczas eventu Bożonarodzeniowego jakoś lepiej działało.
Uwaga na ataki w 2 falach... Mimo że na mapie generałowie idą w odpowiedniej kolejności, potem zamienia się kolejność ich ataku na obóz przeciwnika no i wiadomo jakie to ma konsekwencje :)
jeden wielki MUŁ
do informatykow TSO : zwolnijcie sie z pracy bo kazda konserwa w waszym wydaniu to porazka...nie da sie grać a ładunek niezadowolenia z waszej pracy siega zenitu. zastopujcie gre choćby na pół roku i pobawcie sie w waszym atalie zanim ja udostępnicie w necie! pozdrawiam niemoty:)
Gra muli i zawiesza się, zrobienie czegokolwiek to masakra, klepsydra kreci sie w nieskonczonosc. Przemieszczanie się z wyspy na przygodę to tez kwestia cierpliwosci
Kupiłam jajko z niespodzianka za 95 diamentów, losowanie się zaczeło i zamarło w pewnym momencie, zostalo mi tylko naciśniecie zielonego ptaszka na dole.. nie wiem czy coś dostalam i nawet nie wiem czy jezeli dostałam to co.. Do suportu nie zamierzam pisac bo to jak gadał dziad do obrazu... kasy napewno wiecej na event nie wydam :)
Czy ktos coś zrobi??? Łaskawe Pany z BB się obudzą???
problemy ze wszystkim wejściem na przygodę , dodaniem wojska, wysłaniem generała, wejściem na czyjąś mapę.bufy wymiana trwa godzinę i wymaga kilkunastu re logów, bloki sypia sie jeden po drugim , są takie lagi, ze generał nie wykonuje poleceń odwrotu