Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku.
A więc jedziemy z koksem.
Wersja do druku
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku.
A więc jedziemy z koksem.
Pracuję :D dobre słowo.
Ja zgłosiłem problem o 10, bardzo dobrze go opisałem a przed 18 dostałem taką oto odpowiedz:
...i się kontakt urwał :D "Support pracuje", też bym tak chciał odpisywać na maile klientów,ale za co wykarmiłbym rodzinę, ... nie wiem.Cytat:
Witaj ck07,
dziękuję za wiadomość.
Uprzejmie proszę o przesłanie zrzutu ekranu na którym widoczna jest opisana sytuacja
Pozdrawiam,
Magdalena,
Zespół The Settlers Online
Ja nie mogę wejść od 16-10-2014 i odpowiedzi po dzień dzisiejszy nie mam
Hej to fragment tiketa tz. gotowca , który mnie rozbawił,,,,,,,,,,,, a zarazem załamał , to jest gra ONLINE gdzie ludzie 24h siedzą a więc ktoś tam powinien tego bałaganu też pilnować 24h.
Mój pierwszy zje........... ewent piękne gratki .
BB_Teromort, widzę że jesteś więc może odpowiesz nam na pytanie ?
Na facebook'u twierdzicie że nie ma żadnego problemu i wszytko działa bez zarzutu:
To ja się łaskawie pytam, dlaczego tyle osób ma problem z wczytaniem mapy ? Dlaczego nie odpisujecie na maile ani wiadomości na forum?Cytat:
The Settlers Online Polska Obecnie serwery działają prawidłowo. Nie prowadzimy też żadnych prac, które mogłyby wpłynąć na logowanie się do gry. Jeśli problem nadal występuje, proszę skontaktować się z Supportem: http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
17 października o 02:05
@ck07
Przynajmniej Ciebie poprosili o 1 zrzut ekranu, u mnie na problem poprosili o kilka zrzutów żeby mieli wiarygodność że faktycznie mam problem.
Siema Lord_C
Ja nadal czekam na odp z Supportu ale pewnie jak Mi odp to będzie to samo co zawsze
Za***isty event będę go długo pamiętał ....
HEHE działają poprawnie, godzina 12-45 i dalej czyta mapę.... tak samo czyta na drugim mapę czyta i czyta,,,,,,,, nawet bylem sprawdzić na trzecim lapku, który jest oddalony 30 km i tam tez czyta mapę
Ktoś jeszcze żyje weekendem..........
Chyba im się skrzynka zapełniła , napisałem kolejnego tiketa i brak gotowca na mojej skrzynce jeszcze o lol
No to mnie uspokoili :)Cytat:
Witaj ck07,
dziękuję za wiadomość.
Uprzejmie informuję, że Pańska sprawa została skierowana do departamentu technicznego, celem szczegółowej analizy oraz podjęcia próby rozwiązania zaistniałego problemu.
Pozdrawiam,
Magdalena,
Zespół The Settlers Online