Zajefajne, by nie napisać inaczej. Powinni to wprowadzić w kanon lektur. Gratuluje pomysłu, giętkości słowa i lekkości pióra. Czytałam z zapartym tchem wybuchając salwami śmiechu. Czekam na drugą odsłonę. Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Zajefajne, by nie napisać inaczej. Powinni to wprowadzić w kanon lektur. Gratuluje pomysłu, giętkości słowa i lekkości pióra. Czytałam z zapartym tchem wybuchając salwami śmiechu. Czekam na drugą odsłonę. Pozdrawiam :)
Powinno to być przetłumaczone na obce serwery aby obcokrajowcy wiedzieli jakich mamy uzdolnionych graczy - moja ocena 10/10 super :D
brawo
"Niestety, okazało się, że podczas ostatniej kontroli wyszły na jaw nieprawidłowości w koncesji i w asortymencie barmana ostały się jedynie nalewki jego babuni, dumnie prezentowane jako tzw. produkty regionalne. I tak w gardle S. zamiast upragnionej "Krwawej Mary" znalazła się "Krwawa Maryna", po której czuł się jakby nadszedł koniec świata."
"-Pan Wiktor Podstępny? - rzucił niedbale jeden z oficjeli.
-Tadek, to nie ta sprawa - poprawił go dyskretnie kolega. Wszystko wskazywało na to, że nie tylko S. odwiedził tego dnia miejscowego barmana."
"-Proszę się nie martwić. - parsknął sędzia, szerokim uśmiechem odsłaniając ozdobione plombami z klejnotów uzębienie - W trakcie prac konserwacyjnych nie ma pan wstępu na salę rozpraw, ale czas w pana procesie płynie normalnie.[/QUOTE]"
Moje ulubione:)) Doskonały tekst. Gratulacje :D
Super historyjka!! Gratuluję weny twórczej i dowcipu!!! Powinno być 1k keljek:-)))
Przegenialne!! Gratuluję talentu i pomysłowości. Chętnie poczytałabym więcej:)
lipa sorki ale tutaj nawet polszczyzna jest lipa bo nic skladni nima ani nic po prostu nie zaslugujesz na nagrode
Dzięki za wszystkie pochwały, uwagi i komentarze. Część druga już niebawem.