hmm podpowiadaja zeby przejsc na zakladke sklepu i tam sie zalogowac i kliknac graj i działa - ale i tak nie jest to normalny stan
Wersja do druku
hmm podpowiadaja zeby przejsc na zakladke sklepu i tam sie zalogowac i kliknac graj i działa - ale i tak nie jest to normalny stan
Polecam odświeżyć stronę przed każdą próbą logowania, a jeżeli to za mało to google = czyszczenie cache przeglądarki ...
W kropkach wstawiasz nazwę swojej.
Dodam tylko że ja nie miałem żadnych problemów z wejściem do gry.
Ja takich problemów nie miałem, a używam FireFoxa x64 bit nightly.
Proponuję wchodzić przez link http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj albo nawet dodać sobie go do ulubionych, bo to właśnie robi przycisk graj, przekierowuje na ten adres.
"Wczytywanie mapy..." od 10 minut na ekranie! Co się dzieje znowu?
To co zwykle ....... już mnie chce trafić .....
ciekawe ile znowu będę czekał aby się zalogować/;/
Jak bym mial jakiegoś pięknisia pod ręką z BB normalnie urwałbym mu łeb przy samych ... to już przestało być śmieszne! To głupia gra a jej "prowadzenie" nienaganne widzę wymaga większej odpowiedzialności niż kontroli lotów kosmicznych!
Pierwsze co robie to czyszcze wszystko, reinstaluje flashe i resetuje routery i Bog wie co jeszcze.... lodowke tez mam zresetowac? Moze pole magnetyczne zakloca mi polaczenie z serwerem TSO? Nie dziala na zadnej z 4 przegladarek nawet takiej co nazwy nie umiem wymowic... a powiem wiecej, mam konto takze ze starych czasow na serwerze EU i co? I tam DZIALA! Wiec moge wykluczyc problem z komputerem i polaczeniem sieciowym. Przepraszam, ale szlag mnie trafia. Plakac sie z bezsilnosci i zlosci chce... (nie gra... a rozmowa ktora zostala przerwana!)
Jeśli masz zmienne IP (np. neostrada) to zmień IP
Stale IP. Juz dziala... a nie zrobilem nic oprocz ctrl+f5 co pare sekund...