słabe internety macie i za dużo narzekacie :)
Wersja do druku
słabe internety macie i za dużo narzekacie :)
buduje kopalnie miedzi nic, kolejki budowania brak... geologów wysyła i też nic ile razy ich mam wysyłać??? nie da się grać!!!
Ok.... Problemy z wysyłaniem specjalistów, z budowaniem... nie ruszyło mnie to specjalnie. Trudno. Ale wystawiłam dwie oferty na handel. 1000 bochenków w jednej, kolekcja "Sierżant Skunks" w drugiej. Sprawdziłam - oferty wystawione. Chwilę później mnie wywaliło z serwera. I co? Okazało się, że oferty zniknęły. Nie, nie zostały sprzedane. Nie mam ich w historii sprzedaży (nie mam też zasobów, za które wystawiałam). Nie mam ich w okienku sprzedaży. W magazynie tych produktów też nie mam. ZNIKNĘŁY !!!!! Jakbym ich nigdy nie miała. To już mnie ruszyło.... ! Co teraz????
co mowi BB po konserwacji ? - baza bugów została zaktualizowana
Po prostu moze trzeba zrobic tak ze nie brac przez miesiac ich klejek i sie zastanowia ! bo traktuja nas ponizej normy ! jak nie umieja robic gry to niech ida rowy kopac ! A xaar niech swoje komunikaty dzieciak schowa do kieszeni ! Wiemy ze jest problem. to i male dziecko by widzialo co sie dzieje !
zapomnailem dodac ze ulepszone silosy które mam na 5lev pokazują sie jako podnaszące sie na wyzszy poziom ot magia !
Zaprawdę powiadam Wam.
Błogosławieni Ci którym Pan odmówił dostępu albowiem Ich jest dziś piękna pogoda.
A w grze?...nuuuda...;-)
Nic się nie da zrobić na wyspie ;(( koszmarek, nawet pola postawić nie można bo go nie ma. :(((
ciemno wszędzie.. głucho wszędzie.. Co to będzie?
Chcę wysłać geologów na poszukiwanie złóż kamienia i marmuru i wyskakuje mi komunikat ,,serwer przeciążony". Nie mogę nawet wiadomości przeczytać w skrzynce bo mnie wywala nim się one załadują. Zastanawiałem się czy nie dokupić trochę klejnotów, ale bo dzisiejszej konserwacji dam sobie na wstrzymanie.