no to by było jakieś wytłumaczenie, my tu lamentujemy, jak można sobie złoża przecież doładować za klejnoty i o co chodzi?
Wersja do druku
u mnie tez kamieniarz 1 lvl nie załatwił sprawy mimo ze zatrzymałem 5 lvl obok. chodził ale zloza nie ubywalo. Potem jednak 3 takie złoza nagle sie wyczerpały.
A u mnie mimo że mam marmurników tylko 5lvl to złoża 4marmuru w koncu jakoś sie wyczerpały jak byłem wylogowany
Informacja, którą otrzymałem kilka chwil temu:
problem z kamieniem/marmurem (np. tylko jedna jednostka kamienia w złożu i same warsztaty kamieniarza z poziomem 2+) może się pojawić wyłącznie w przypadku złóż, które istniały jeszcze przed konserwacja. Co więcej, jest to problem tylko tymczasowy.
Wystarczy wylogować się z gry na około 30 minut oraz upewnić się, że nikt nie będzie odwiedzał wyspy. Utrudnienie to jest związane z procesem "przejściowym" pomiędzy wersjami i występuje tylko raz.
upewnić się że nikt nie będzie odwiedzał mapy. hahahahahaha , uwaga chcę się upewnić...
Poprzednio było tak, że gdy zatrzymało się jakiś budynek to czas produkcji dochodził do końca i stawał, po uruchomieniu był gotowy do przeniesienia gotowego towaru do magazynu. Teraz gdy zatrzyma się produkcję czas jest cofany do początku produkcji - strasznie to irytujące. Istotne to było przy rzeczach, które długo się produkują - np. cieśla ma cykl ponad 35 min. Przy rzuceniu półmiska ryb, cieśla wychodził raz i premia była zaliczona (gdy znajomy rzucał taką premię można było zrobić na niej dwa cykle). Teraz to niemożliwe. Popsuli dobrze działającą grę.
hesar1975, niestety tak, odwiedzenie wyspy przez znajomego zrestartuje "licznik 30 minut".
BB_xaar a nie można tego wyjaśnienia na głównej umieścić i dodatkowo w oknie zmian po logowaniu ?
Informacja "na wejściu" umożliwiłaby szybszą reakcję graczy na występującą niedogodność ...
A czy już ktoś wpadł jak naprawić problem ze znikającymi przygodami i generałami?