Suport sprawdzi wczesniejsza baze danych co miałeś i spokojnie odzyskasz :)
Wersja do druku
Bardzo chciałbym podziękować za świetną grę w którą gram już od ponad roku. Ludzie już kilkadziesiąd lat temu latali na księżyc ale widocznie wysłanie wojska na przyjętą przygodę zdecydowanie przerasta możliwości informatyków w tej grze... Nie mogę wysłać wojska na zaproszona przygodę ale za to z anielską cierpliwością włącza mi się już dawno zakończona przygoda, na którą nota bene też nie mogłem wysłać wojska. Ciekawe czy ktoś mi zwróci mój stracony czas, nie wspominająć straconych fasolek.
Mam podobny problem co kloklo. Przyjąłem zaproszenie do przygody ale nie mogę wysłać na nią gienków. Ciekawostką jest to, że kiedy przyjmowałem zaproszenie to w wiadomościach systemu pojawił się komunikat, iż zaproszenie zostało przeze mnie odrzucone. Zrobiłem zrzut w JPG i wraz z opisem problemu posłałem do supportu, zaznaczając w tekście wysłanie zrzutu. W odpowiedzi otrzymałem informację, że przy takich problemach powinienem zrobić ZRZUT EKRANU i im go wysłać w formacie JPG aby mogli zidentyfikować problem. Odpowiedziałem, ironicznie pytając "to w jakim formacie wysłałem ten zrzut jak nie w JPG?". Otrzymałem informację zwrotną, że zrzut ten jest niezbędny do dalszego przekierowania sprawy i jeśli będę kiedyś miał jaki problem to proszę bardzo, mogę się do nich zwrócić o POMOC. Wynika z tego jednoznacznie, że moje zgłoszenie nie zostało nawet przeczytane gdyż gdyby ktoś je przeczytał to wiedziałby o załączonym zrzucie, nawet gdyby ten nie dotarł z jakiegoś powodu.Myślę, że są to prymitywne działania "na osłabienie przeciwnika". Może się zniechęci i "ręce mu opadną" widząc taką "ścianę" głupoty i dobrowolnie się podda dzięki czemu nic nie trzeba będzie robić. Po co się męczyć pracą jak można kasować wypłatę za bezczynność ?
XAAR !!!! Pomóż chłopie bo ja nie znam patentu na debi1izm. Ticked#PL-2014012111000662 .
[IMG]<a href=http://zapodaj.net/7178d7d92a38e.jpg.html>porąbanapoczta.JPG</a>[/IMG]
Źródło problemu zostało odnalezione, programiści pracują nad skryptem, który odblokuje "zablokowane sloty".
W tym samym czasie trwają prace nad systemowym rozwiązaniem tego utrudnienia (kod gry).
Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się więcej informacji na ten temat. Gdy tylko dowiem się czegoś nowego, dam znać.
Dawno, dawno temu miałem dokładnie identyczną sytuację, również zrobiłem zrzut z ekranu i wysłałem do supportu, niestety już nie pamiętam o co chodziło, na co dostałem odpowiedź, że powinienem w takiej sytuacji ZAŁĄCZYĆ ZRZUT EKRANU W JPG. Stwierdziłem, że dalsza korespondencja z maszyna nie ma sensu i nie pisałem już do nich więcej. Tego chyba czasami nikt nie czyta, piszę czasami, bo dostałem 2 sensowne odpowiedzi od supportu, i 2 bez sensowne, więc chyba jakaś maszyna im to losuje, to do człowieka - a ta odpowiedź do maszyny.
Dzięki BB_xaar za brak odpowiedzi na moje PYTANIE w innym wątku, a już myślałem przez sekundę, że zrobiłeś się bardziej komunikatywny.
Super, czekamy z niecierpliwoscia, naprawde.
Podsumowanie strat u mnie:
* zmarnowany czas premium (akurat wlaczylam na 3 dni)
* dropy z przygod, na ktora mialam byc zaproszona (gildia wiedziala, ze akurat wlaczylam premium, wiec pare-parenascie dropow mnie minelo z tlustych "droponosnych" przygod)
* skasowana przygoda u osoby pierwszej, ktora mnie zaprosila (to na jej przygodzie mnie zablokowalo) + jej zmarnowany czas + moj drop+exp
* zablokowany slot u osoby, ktora mnie zaprosila pozniej i jej zablokowalo zaproszenie w przygodzie + niemoznosc dolaczenia innych osob do przygody, ktorej nie planowala robic sama, + moj drop+exp z tej przygody
* wszystkie dropy+exp na premium, czyli +50%
* (i teraz zartobliwie) moje straty moralne z powodu stresu wywolanego blokada,dawno takich wiazanek nie puszczalam z powodu bugow w grze ;)
Pozdrawiam!
To nic nie zmieni ale dla Waszej, forumowiczów wiadomości, może kogoś rozweseli. Po czterokrotnej wymianie korespondencji i upływie pięciu dni, w której co najmniej dwa razy , słownie opisałem problem (o zrzucie nie wspominam) otrzymałem zwrotną informację, że mój zrzut dotarł ale osoba z supportu widzi na nim tylko szare tło i białą ramkę więc mam zrobić zrzut ponownie. Obecnie problematyczna przygoda jest zakończona przez jej właściciela (nie mógł dłużej czekać bo straciłby drop) więc nie jestem w stanie powtórzyć zrzutu ukazującego, że z mojej strony jestem w niej a ze strony TSO serwer nie wpuszcza moich gienków. Wiadomość systemowa mówiąca , że odrzuciłem przygodę (choć okno przygody się otworzyło) zniknęła po pierwszym wylogowaniu i z mojej strony jest nie do odtworzenia. O tym wszystkim support wie doskonale więc ich prośba o ponowny zrzut jest jedynie dowodem na moją tezę o "osłabianiu przeciwników" za jakich NAS , GRACZY traktują. Mam nadzieję, że to co piszę przeczyta ktoś kto usuwa niewygodne posty broniąc TSO własną "piersią" i zrobi mu się wreszcie na tyle głupio, że powie przepraszam.
uroki Flash...