kto sprawdzi czy ten wariant działa ?
http://fotozrzut.pl/zdjecia/ff8db4360a.jpg
Jak można wprowadzić taki niedopracowany build do gry...
Wersja do druku
kto sprawdzi czy ten wariant działa ?
http://fotozrzut.pl/zdjecia/ff8db4360a.jpg
Jak można wprowadzić taki niedopracowany build do gry...
Przydałaby się jeszcze godzina odebrania wiadomości. Po co ta skrzynka była tak długo "testowana" na testowym skoro i tak jest od groma błędów. :confused: Kasowanie raportów po buffkach to teraz będzie udręka.
no fajnie, przyjmuje zaproszenie do przygody i wywala mnie z gry .... a po wejściu ponownym do gry zaproszenie dalej czeka na akceptacje - modernizowana była poczta czy cała gra :(
pomijam już fakt, że w poczcie mam wiadomości, z którymi nic nie mogę zrobić (brak możliwości usunięcia maili wysłanych) ..:(
Mam dokładnie ten sam błąd. Wczoraj w nocy wysłałem zapke do Dzielnego Krawca koledze, dostał ją, ale nie dał rady już przyjąć. Dziś jak się zalogował zaproszenia już nie było, a ja nadal nie mogę zaprosić nikogo na to miejsce. Dodam, że mam premium jeszcze przez kilka godzin i wojsko narekrutowane na robienie kolejnego Krawca. Także albo nie czekam i jestem jednego dropa na premce w plecy, albo czekam i jestem 3 bonusy do dropa za premke w plecy. Naprawdę świetnie. Zgłaszam to na support, ciekawe czy mi jakoś zrekompensują te sraty.
Wypada prosić o cofnięcie zmian w systemie poczty do czasu usunięcia błędów i ponownych testów na tsotesting.com !
I poprawienie literówki w tytule tematu.
SirGyrektor nie masz racji i grubo się mylisz dawniej wystarczyło klikać po kolei wszystkie wiadomości o koszach teraz trzeba je wszystkie zaznaczyć poprzewijać strony po czym możesz skasować. Przed wprowadzeniem poprawki wiadomości o koszach średnio w dwie minuty usuwałem teraz zeszło mi się z taką samą liczbą wiadomości osiem minut czyli przyjmując ze dojdę do wprawy i będzie to sześć minut to i tak trzy razy dłużej. Taki sposób usuwania wiadomości jest dobry jak ktoś wymienia max 25 koszy, a nie 200-300. Przy wymianie 200-300 koszy masz coś koło 15 stron do zaznaczenia prze klikania.