Raczej on nic do tego nie ma, tylko BB
Wersja do druku
On? Znaczy kto? Jeśli chodzi Ci o Xaara to do niego nic nie pisałem. Ja wiem jaką On pełni funkcje i zapewne nie raz złapał się za głowę jak zobaczył co Ci z "góry" wymyślili :D
Moim zdaniem wprowadzone to jest zbyt późno. Biorąc pod uwagę poziom rozbudowania wysp większości z graczy to te przygody będą tylko ciekawostką. Żeby zachęcić graczy powinni wprowadzić kolejny (nowy) surowiec do zdobycia lub coś nieosiągalnego w normalny sposób np. jakiś budynek specjalny. Chodzi o to, że przygody bajkowe troszkę rozruszały rozgrywkę a to co jest szykowane tutaj będzie raczej dodatkiem w stylu Czaszki itp.
Fajnie, że sporo nowości jest szykowanych ale drogi Panie Xaar - podaj Nam daty kiedy zamierzacie to wprowadzić bo w ubiegłym roku też sporo obiecywaliście i sporo z tych rzeczy nigdy nie dodano.
Judosław przepraszam to nie twój cytat chciałem zaznaczyć tylko Angelkaxd
On raczej nie ma możliwości wprowadzenia dodatkowego slota tylko BB.Cytat:
Jak w tym przypadku wymienić drop? Z czterema osobami?
Może Xaar by tak wprowadzić większą ilośc slotów przygód?
jak to ???
nie macie jeszcze u was takich budynkow ??
http://www.settlersonlinewiki.eu/images/pvp3.png
sa boskie i naprawde zmienily gre i jej miodnosc wynisly na szczyty szczytow
Coś ciekawego się dzieje, nowych przygód nigdy za wiele. Jak kto ma zgrana gildię to bez problemu zbierze ludków.
Ktoś tu pisał o PvP. Mam niejasne przeczucie że takich przygód wyłoni się PvP, każdy otrzyma swój kawałek symetrycznej mapy, na który zabierze określona ilość woja, potem odliczanie do startu i wyścig do bossa, po jednym na zawodnika lub tylko jednego.
Edit:
Okogi, co to jest? Oo
dodatkowe sloty będą napewno, teraz są tylko dwa nawet jak przygoda jest trzyosobowa, tu muszą być 4, pozostaje pytanie czy będą one osobno i będzie można odpalić inną przygodę czy nie.
Może zamiast nowych przygód lepiej wgrać zmianę w magazynie prowiantu i koszarach polegajacą na płynnej zmianie ilości dóbr lub żołnierzy do utworzenia.Robienie rekrutów po 25 sztuk jest wnerwiające......Ogólnie pomysł z tymi przygodami uważam za nietrafiony.