Na ankietę głosujesz raz a w tej ankiecie możesz zaznaczyć wiele opcji
Wersja do druku
Na ankietę głosujesz raz a w tej ankiecie możesz zaznaczyć wiele opcji
Można, ale brak opcji "3xNIE" jak już przedmówca wspomniał.
Co to znaczy 3xNIE
nie chce gry filmowej, nie chce zamku, nie chce nowych budynków
Możesz zaznaczyć dwie opcje przecierz
gdzie moge zaznaczyć że nie chce gry filmowej?
Na ankiecie
Pomysł jak pomysł - tylko akurat ta seria nie wymaga aby byłą w 3D zrobiona(szczególnie online w przeglądarce), to tylko i wyłącznie postęp technologiczny tak wymyślił a przecież jest wiele gier 2D które są bardzo dobrze zrobione dla oka :)
bez jakichś wysublimowanych efektów 3d ta gra zżera sporo pamieć, wole nie myśleć co było by gdyby cos takiego sie pojawiło
obecny interfejs jest łatwy i intuicyjny, w tej kwestii nie ma co wprowadzać zmian
i nie domagaj sie jakiegoś stanowiska BB odnośnie twojego pomysłu bo takowego żaden "niebieski" nie zabierze (tak samo jak w każdym innym wątku tego działu)
co ty pitolisz ankieta bez sensu i tyle ani nie chce zadnego 3d ani nie chce jakiegos tam zamku ani nie chce gry filmowej..i nie nie wiem, wiem czego nie chce, a chce nowe budynki...zalezy oczywista jakie..
Jaki jest wybor dla mnie w tej ankiecie nie ma..wystarczylo napisac nie..bez uzasadnien w ankiecie, a nie ludzi ankieta w bambooko robic..ze se studiowales socjologie czy sie naczytales bzdur to twoja brocha ale metodologią nie zalatawisz poparcia, szczególnie wadliwą.