To by wtedy nie było ani jednego głosu sprzeciwu :) Każdy by tylko czekał na kolejne pojawienie się uszkodzonego zadania :)
Wersja do druku
To by wtedy nie było ani jednego głosu sprzeciwu :) Każdy by tylko czekał na kolejne pojawienie się uszkodzonego zadania :)
mam dokładnie ten sam problem od ostatniej konserwy. Zadanie długie łuki się pojawia, jest od razu zaliczone, ale przy każdym logowaniu wyskakuje. Potem znika, aż do kolejnego logowania ==.http://i40.photobucket.com/albums/e2...gie1420uki.jpg
mam też identyczny problemik :))
mam to samo
Mam ten sam problem. Najbardziej mnie jednak wkurza brak oficjalnego przyznania sie do bledu i jakiejkolwiek reakcji ze strony technikow. skoro wplywa .....set wiadomosci o problemie ze strony uzytkownikow to moze, ktorys by sie ruszyl i napisal np. tu na forum: przepraszamy ludzie nasz blad popili my deko i jakos tak wyszlo. Robimy co sie da ale to nie taka prosta sprawa, niemniej jednak zareczamy: bedzie wkrotce zdzialane. Ciezko?
@hubciacz-pewnie,że ciężko przyznać się do picia w pracy...
A Tym,co znika ten błąd,cieszcie się z takiej wersji...mi,nie znika,skacze uporczywie cały czas,siada flasz,nie sposób normalnie nic zrobić w koszarach,magazynie prowiantu,patrzysz jak sroka w kość na ciągle kręcącą się klepsydrę,ustawienie 10 produkcji(250szt wojsk lub premii), to czas 15-20 min,znikają z budynków już zapodane premie ,nie wracając do gwiazdy.
Gra,przez ten błąd stała się bardzo trudna...przestała być rozrywką.
ps. dopiero co pozbyliśmy się problemu z skaczącą belką zadania "wyzwól swoje włości"
mi poza tym zadaniem znika jeszcze kolejka budowania
A dopisze się może szybciej naprawią... Ta migająca niebieska strzałka doprowadza do nerwicy aż się nie chce grać...
To samo z tym że teraz u mnie pojawia sie co jakiś czas co parę/naście minut (wczoraj wyskakiwało tylko po zalogowaniu).
Panie premierze jak żyć ? (dla nie kumatych/lub kumatych inaczej: sarkazm ).