hej - co sie dzieje z tym serwerem? od 2h nie mogę wejść na wyspę? Proszę o wyjaśnienie sprawy jak najszybciej - okropne straty ma ;( jak długo to potrwa?
Wersja do druku
hej - co sie dzieje z tym serwerem? od 2h nie mogę wejść na wyspę? Proszę o wyjaśnienie sprawy jak najszybciej - okropne straty ma ;( jak długo to potrwa?
@ISAREA jeśli skrypt uruchamiany co noc nie pomoże pozostaje napisać zgłoszenie do suportu i zaczekać na ich reakcję. Niestety suport pracuje pn-pt 9-19
U mnie podczas logowania wyskakuje "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" i od 3 tygodni nie mogę wejść na wyspę. Więc nie przejmujcie się że dzień czy dwa nie możecie wejść.
ja od tygodnia mam "obszar serwera uszkodzony " ale to masa ludzi tak ma czyli nie jestem sam :)
No to odświeżę temat bo mnie też dopadło szczęście w postaci uszkodzonego obszaru serwera - już 2 tydzień czekam....
To wygląda na to że serwer kasuje sobie na wskutek bledów ludzkie losowe wysepki i juz ich nie ma. Widać ta firma mocno oszczedza tez na technologii (bo że na obsłudze to widzimy od dawna)
Mnie dziś ponownie ten zaszczy doświadczył i znowu mam "Obszar serwera uszkodzony - W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie". I oczywiście przy dawaniu ciemności na mennice przez znajomego. Dziwne bo ostatnio kilka razy "udało" się i nie miałem obszaru. 9 piecy złota i 11 mennic na 5 poziomie wisi od około 19 godziny, tym razem bez zwrotu strat nie podaruję. Zróbcie wreszcie porządek i nie gadajcie bzdur - to jest wina ciemności, sam już miałem tak 3 razy, maniekda miał także i inni gracze i zawsze jak dostawało się premie ciemności od znajomego. Ogólnie grać się coraz gorzej ,same błędy i lagi :((
Uważajcie ludzie na premie "ciemność" i pisać do supportu, może wreszcie coś z tym zrobią, chociaż myślę, ze nie maja pojęcia jak to naprawić.
przyłączam się do prośby o naprawienie problemu z ciemnościami; właśnie zostałem pozbawiony znajomego co mi wrzucał koszyki - obszar serwera uszkodzony i tylko nadzieja, że w nocy się poprawi, choć jak widać nie u wszystkich to działa