ja tak samo nie moge wejsc podaje obszar uszkodzony i cofa do glownej...
Wersja do druku
ja tak samo nie moge wejsc podaje obszar uszkodzony i cofa do glownej...
ja tez!!!!! wyspa uspiona kosze wrzucone i mnie wywaliło.... obszar serwera uszkodzony... ile czasu wam to zajmie?????? i kto mi straty pokryje?
Napisałem zgłoszenie napisze też tutaj: ZŁOTA GÓRA>
Wydane 15k granitu przesłane od innych grających teraz. bez błedu, mam nadzieje że odblokowanie stref nastąpi z oddaniem strat spowodowanych przez BB
Djaus mnie tez wywaliło :(
w tym obszarze wystapił bład..cały czas to samo://///
Niestety kolejna aktualizacja nic nie zmieniła, od 2 tygodni mam uszkodzony obszar serwera i ZERO reakcji ze strony supportu!! Włożyłam w tą grę sporo pieniędzy i jedyne na co zasłużyłam ze strony supportu to totalna ignorancja... no gratuluję podejścia do klienta :(
moze komus sie nudzi i policzy mniej wiecej straty wynikle z ignorancji BB (gracze ostrzegali ze dodatek jest niegotowy):):) ciekawe czym BB zrekompensuje swoj blad i jak to bedzie sie mialo do faktycznych strat jakie ponieslismy w wyniku niedzialajacych serwerow.
siemka :)
u mnie problem pojawił się jakies 2h temu... Mam nadzieje że uda się to rozwiązać..
Pozdrawiam all
Oto co ja dostałem tekst poniżej. OK, mogę się zgodzić na utratę pewnych rzeczy, ale uważam, że proponowane surowce przez Support są trochę śmieszne. Tak na prawdę to żałuje tych paru stów zainwestowanych w tą grę. Słuszne są słowa o zapisywaniu i odtwarzaniu danych z ostatnich logów. Poziom mój nie był wysoki, zaledwie 38, samych surowców się trochę w magazynach uzbierało. I teraz dostaję, moim zdaniem trochę śmieszną ilość na start - bo niestety rusza się o poziomu 1 z przejściem przez wszystkie samouczki.
W dniu 2013-06-10 10:52:38 użytkownik Account Support <account.support@thesettlersonline.pl> napisał:
Witaj kesso11,
Bardzo mi przykro, iż Twój problem nie został naprawiony. Jest mi niezmiernie przykro, lecz niestety, wszystkie dostępne narzędzia i środki mogące rozwiązać problem zaistniały w Twojej rozgrywce, zostały wyczerpane.
Jeśli wyrazisz zgodę, na Twoim koncie może zostać uruchomiona opcja „ reset konta”.
Twoje konto powróci wówczas do pierwszego poziomu i rozgrywka ponownie rozpocznie się od przejścia samouczka.
Wiąże się to zarówno ze stratą wszystkich budynków, jak i zakupionych przez Ciebie specjalistów.
Reset konta jest o tyle korzystniejszą opcją od likwidacji obecnego konta i założenia nowego, gdyż wszyscy Twoi znajomi pozostaną na liście, a w sytuacji, gdy jesteś członkiem lub liderem gildii również w tej materii nic nie ulegnie zmianie .
Jeśli opcja umożliwiająca reset konta zostanie przez nas aktywowana i będzie dostępna po zalogowaniu się na stronie głównej w zakładce „Mój profil”, wówczas w okno „reset konta” należy wpisać hasło używane do logowania się do gry.
W ramach rekompensaty otrzymasz następujące rzeczy:
- wszystkie klejnoty przez Ciebie zakupione, nawet te które zostały użyte
- wszyscy specjaliści którzy nie zostali zakupieni za klejnoty, czyli ci zakupieni za prezenty eventowe
- budynki zakupione za prezenty eventowe
- 3 ostatnie prezenty otrzymane z systemu
- wszystkie rzeczy otrzymane z pudełek, które nie zostały automatycznie zwrócone na konto
- po 4000 kamieni, desek iglastych i narzędzi, po 2500 marmuru, desek liściastych i monet oraz po 1500 granitu, desek egzotycznych i map.
Najmocniej przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niedogodności z tej sytuacji wynikające.
Życzymy miłego dnia.
Pozdrawiam,
Monika
Zespół The Settlers Online
Ja otrzymałam info z supportu ze po najbliższej konserwacji problem moze zostanie rozwiązny - niestety dzisiaj nadal mam "obszar serwera uszkodzony"... tracę nadzieje :(