Wykonywałem koniec świata. Nie pomogło.
Wersja do druku
Wykonywałem koniec świata. Nie pomogło.
U mnie jest ten sam problem z zadaniem "Szlachetny umysł".
U mnie identycznie-Śmierć przywódcom.Wisi,że ho,ho....
Mam problem z zadaniem "Szlachetny Umysł". Aby go zaliczyć trzeba mieć co najmniej produkcje miedzi na poziomie powyżej 360 sztuk na 12 godzin. Wg. Podsumowania Gospodarki mam produkcje na poziomie ponad 6000 sztuk na 12 godzin. I nie jest zaliczane to zadanie. (inne produkcje drewna iglastego i wody są już zaliczone). A to pierwsze zadanie z tej serii zadań. Co robić?
Wszystko w porzadku pomylilam rude miedzi z miedzia ;( juZ jest ok ;)
a u mnie nie chce sie "odklodkowac" zadanie "wstap do wojska" w zadaniu "Bitwa".wszystkie wymogi spelnione,support powiadomiony i...dalej kodka wisi :(
Mam to samo, może i z pół roku.. Naiwnie sądziłem, że po którejś konserwacji to usuną... Do tego zablokowane i nie zaliczone jest zadanie "Więcej włości", chociaż wyspa dawno już wyzwolona (a mój obecny poziom 36), co powoduje , że nie jest zaliczony cały pakiet "Wyzwól swoje włości". W rezultacie od wielu miesięcy pozbawiony jestem należnych nagród, m.in. przygody "Okradać bogatych" oraz dwóch "ulepszonych zaciągów". Wleczenie się tej sytuacji miesiącami, bez jakiegokolwiek konkretnego terminu naprawy, nie jest uczciwe (a wręcz lekceważące) wobec graczy...