Ja tez juz gram ;)
Wersja do druku
Ja tez juz gram ;)
Dzień 3 od usterki ("Obszar serwera uszkodzony") support pisze ze już rozwiązał problem ("Uprzejmie informuję, iż według danych zawartych w naszym systemie, usterka uniemożliwiająca rozgrywkę została usunięta."). Oczywiście gra nie działa nadal. Kolejny mail do suporty i informacja: "Uprzejmie informuję, iż do działu technicznego przekazana została występująca w Twoje rozgrywce sytuacja, celem szczegółowej analizy i podjęcia rozwiązania." Chyba sami nie wiedzą co się stało ale dlaczego robią z człowieka idiotę mówiąc ze jest już wszystko naprawione. Czy mógłby się ktoś z podobnym problemem wypowiedzieć odnośnie działań supportu?
tomasz1, większość przypadków zablokowanych stref jest poprawiana przez skrypt każdej nocy. Jeśli ani skrypt ani dotychczasowe działania Supportu nie przyniosły poprawy, najwyraźniej problem jest bardziej złożony i niezbędne jest przekazanie informacji bezpośrednio do techników. Niestety analizowanie problemu może sporo potrwać, i nie mam tutaj na myśli kilku dni. :(
Rozumiem ze mam się pożegnać z grą na kilka tygodni a może nawet miesięcy jeśli w ogóle support/technicy zdołają coś z tym zrobić.
A w nagrodę za cierpliwość dostane kosz egzo :|
a ja wogule sie niemoge dostac na wyspe juz ponad dobe i co z tym zrobic sie pytam ja jarząbek ;)
wyczyścić cache przeglądarki, bardzo często to pomaga. Jeżeli to też nie pomoże to pisać zgłoszenie na support.
Tez od konserwy nie mogę sie zalogować :((( Cały czas pisze ,że serwer przeciążony nawet o 5 :00 rano :(((((
u mnie problem załatwiono we czwartek w ciagu 2 -3 godzin od napisania do supportu sam sie zdziwiłem ale szybko i sprawnie
no ja niestety od tygodnia nie mogę zajrzeć na swoją wyspę, bo podczas logowania pojawia się info o uszkodzonym obszarze serwera :/ nocny skrypt nie działa, pisałem do supportu już 4 razy i tylko raz odpisali, że "Uprzejmie informuję, że przed chwilą została podjęta próba usunięcia tej usterki. Próba ta nie udała się, gdyż jak widać z logów w naszym systemie problem powrócił na Twoje konto.", od tej pory cisza...
dziś łaskawie odpisali: "Uprzejmie informuję, iż według danych zawartych w naszym systemie, usterka uniemożliwiająca rozgrywkę została usunięta." - standardowa odpowiedź typu kopiuj-wklej, oczywiście gra nadal nie działa, tracę cierpliwość, ehh