-
orszi: czytamy i przekazujemy, ale niektórych rzeczy nie można zrobić bez poprawienia przyczyny (naprawiać trzeba przyczynę a nie objawy), jeśli odpowiednie osoby miałyby ręcznie kombinować żeby coś naprawić 1 gildii, to poświęcony czas lepiej poświęcić na przygotowanie stałego lub automatycznego rozwiązania żeby zapobiegać takim przypadkom w przyszłości.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
-
dzięki bardzo za odpowiedź:) ...tylko, że ja osobiście jestem niecierpliwa i troszkę mnie denerwuje jak się czymś przejmuję a nikt mi nie odpowiada. teraz przynajmniej mam co napisać sojusznikom...a tak?? to tylko mnie zawalają pytaniami :(
-
Serwer Kolonia, brak zadań od 3 tygodni, brak reakcji ze strony supportu :(
-
Usuniecie wszystkich członków gildii i i zaproszenie ich z powrotem nic nie daje. Jak zadań nie było tak nie ma...
-
potwierdzam ,support dalej milczy ... bez komentarza:(
-
Gildia Bogowie Olimpu!, 24 członków, serwer Czarci Gaj, brak zadań gildyjnych od około miesiąca.... :/ To już nie pierwszy raz gdy nie mamy zadań gildyjnych...
-
to naprawdę zaczyna być denerwujące... dalej nie ma ani jednej normalnej odpowiedzi...:/czy dzieje się tu coś oprócz Naszego narzekania ??
-
Witam. Mamy problem z zadaniami gildii. Otóż część osób nie ma aktualnego zadania wyświetlonego do zrobienia. Mają zadanie oczekujące, ale nie mają obecnego. Spotkaliście się już z takim problemem? Wiecie, jak go rozwiązać?
-
Tak mieliśmy taki problem a dodatkowo wtedy nie dało się skasować zadania robiliśmy 3 dni i część osób musiała na chwilę opuścić gildię. Jutro wam problem się rozwiąże bo zresetują zadania.
-
Witam, i problem się znowu pojawił... Brak nowych zadań gidii [SRnR] serwer złota góra. A miało być tak pięknie :/